How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

smear (simir) testi sonucu yardım arkadaşlar...

seni_seviyorum

kocişini çok seviyor
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
383
31
123
özet olarak şöle belirteyim

benign hücresel değişiklikler
hormonal değerlendirme: östrojen tipi etki
patolajik tanı: inflamasyon bulguları

artı 3 cmlik de bir kistim var olduğu sölendi ca larım istendi kan sonuçlarımı bekliyorum :( moralim çok düştü arkadaşlar ben bebek düşündüğüm için gitmiştim doktora

simirda böle sonuç alan var mı yada konu ile ilgili bilgisi olan sabahtanbu yana araştırıyorum kafam bi milyon oldu :((

bende yaptırmıştım ama sonucunda ne nasıl çıktı suan hatırlamıyorum. ama doktorum çıkan sonuçta önemli birsey olmadığını, değerlerimin normal olduğunu söylemisti.. senin sonucunda dokturun birsey demedi mi ?
yinede kendini yıpratma derim ama herseyin hayırlısını istemek lazım .. hakkında hayırlı sonuçlar olur insallah. geçmis olsun ..

Son düzenleme:
tşk ederim iyi dilekleriniz için diğer sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum ama yinede düştü moralim bilmem ki

tşk ederim iyi dilekleriniz için diğer sonuçlarımın çıkmasını bekliyorum ama yinede düştü moralim bilmem ki

bende yaptırmıştım ama sonucunda ne nasıl çıktı suan hatırlamıyorum. ama doktorum önemli bisey olmadığını söylemisti.. senin sonucunda dokturun birsey demedi mi ?
yinede kendini yıpratma derim ama herseyin hayırlısını istemek lazım .. hakkında hayırlı sonuçlar olur insallah. geçmis olsun ..

tşk ederim iyi dilekleriniz için diğer sonuçların çıkmasını bekliyorum hepsini toplayıp öle göstericem doktora

ama ne bilim düştü moralim ya:(

canım hemen evham yapıp en kötülerini düşünme seni anlıyorum kafanda çok kuruyosun ve bi milyon şey düşünüyorsun öyle oluyor insan kurmaktan uyuyamıyor bile ama bazen bizim anlamadığım tabirler olabiliyor sonuçlarda doktorun sana en doğru şeyleri söylicektir.Bird de sakın netten araştırma yapma iyice evham yaparsın bana hep öyle oluyor çünkü en kötü şeylerde çıkabiliyor kaarşına iyi şeylerin haricinde o yüzden bakma netten ama online bir doktora doktor sitelerinde ki sorabilirsin belki onlar yorum yapabilir
bu arada çok geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin RABBİM yar ve yardımcın olsun AMİN

canım,benign hücresel değişiklikler ''iyi huylu hücresel değişiklik''diye biliyorum..sanırım korkulcak bir şey yok,hemen kötüye yorma.ca değerin kaç onu merak ettim,sanırım o sonuçları almadın

canım bende geçen çarşamba aldım sonucumu sende yazılanlar gb benimde
doktorum iltihap olduğunu söyledi ve fitil verdi.reglmin bitsin onu kullanıcam.
merak etme canım bebişinde seni bekletmeden gelecek inşalah.
korkma tatlım geçmiş olsun.

Back