Smart veya Laser liposuction sonrasi iyilesme sureci

duygudore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
12
4
46
Arkadaslar merhaba!
Yillardir her turlu konuyu takip ediyor olmama ragmen uye degildim.Az once uye olmamin sebebi acil bilgilerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacim olmasi.Gelecek hafta Smart Lipo operasyonu gecirecegim.Kollar,basenler ve bacak iclerinden..Bir ihtimal diz altini da dusunuyorum.
Oncelikle bu operasyonu gecirenlerinizin tavsiyeleri var mi?
Morluklar sisilikler ne kadar surede gecti?
Odeminiz ne kadar surdu?
Dalgalanmalar yasadiniz mi yasadiysaniz ne kadar surdu ve duzeldi mi?
Diz altina yani arka tarafina yaptiraniniz oldu mu hic?
Uzun sure esimi ikna edememistim simdi ettim para ayarlama isi de uzun surdu fakat yaklastikca endiselenmeye basladim.Acaba dogru mu yapiyorum diye?
Basenlerim kollarim bacak iclerim hep kalindi oldum olasi,kilo sorunum cok da olmamasina ragmen ama operasyon sonrasi pisman olmak da var.Girintili cikintili daha bicimsiz bir vucuda sahip olmaktan endise ediyorum.Cildim cok kuru mesela bu sorun olur mu sizce.
Bana lutfen detaylariyla iyilesme surecinizi anlatin arkadaslar.
Mesela subat sonu gibi olup haziran da tamamen incelmis sekillenmis odemi gecmis halde mayo giyebilir miyim.
Pisman olaniniz var mi yaptirdigina?
Sonradan ayni bolgelerden kilo alaniniz?
Girintili cikintili cukurlu bir goruntuye sahip olaniniz vs vs
Ve vucudun seklini almasi tam olarak ne kadar surdu ve ameliyat sonrasi rejim sporla desteklediniz mi?
Simdiden cok tesekkurler.

Ben yanlis yerden mi actim topigi acaba?Niye hic yorum yok!Sorularimi cevaplayabilecek arkadaslar varsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…