• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam canim bildiririm🤗

İsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )

Umut_2019 Umut_2019 7 adet
@Tospaagtd 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M H M 7 adet
@Feslegen 7 adet
ayseMsb ayseMsb 7 adet
hasbeee hasbeee 7 adet
merve merve 7 adet
@2019 mutluluk 7 adet
K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
@MelodiminEsi 7 adet
M M_atruska 7 adet
begonvil1985 begonvil1985 7 adet
K KurkmantoluS 7 adet
Aaaa Ben Aaaa Ben 7 adet
M M_atruska 7 adet
@Bademmm388 7 adet
15yusra11 15yusra11 7 adet
@Sabr-Sukur-Dua 7 adet
@Mujito 7 adet

@Tospaagtd duasi :

Rabbim Tuğçe arkadaşımızın Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır. Ya Musavvir isminle bu dünyada ona cennet hayatı yaşattır. Nasibi, şansı, bahtı, mutluluğu, huzuru, sağlığı, neşesi, şükrü bol olan, nasipli kullarından eyle. Bu dünyasını da ahiret hayatını da güzelleştir. Peygamber Efendimiz’in ( sav ) hürmetine duasını, duamızı geri çevirme kabul et, cevap ver Ya Erhamerrahimyn. Tuğçeye, hepimize dualarımızın oldu sevincini ve şükrünü yaşamayı en tez vakitte nasip et rabbim.
Allahumme salli ala seyyidina muhammed. Subhane rabbike rabbi izzeti emma yasifun ve selamun alel murselin vel hamdulillahi rabbil alemin.

🔊🔊 Yarin 23:00 kadar okunacak..
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.
İki arkadaş a da okudum rabbim kabul etsin

• Beğen
Reactions: H M
Tuğçe için okudum 🤲

• Beğen
@Tospaagtd için okudum Rabbim dualarınızı hayırlısıyla tez zamanda kabul etsin insAllah 🤲🏻
H M H M

• Beğen
H M H M okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah.

• Beğen
Back