• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H M H M Dün Umut arkadaşımız için bu duayı okudum. Allah kabul etsin inşallah. Ama bana nedense çok ağır geldi bu dua. Belki de çok etkili olduğu içindir, bilemiyorum.
Bu yüzden izninizle ben bu listeden çıkmak istiyorum.
Listedeki tüm arkadaşlarımızn niyetlerinin kabulu için 10 ihlas ve 10 fatiha okudum. Allah hayırlı niyetlerinizi kabul etsin inşallah.

H M H M Dün Umut arkadaşımız için bu duayı okudum. Allah kabul etsin inşallah. Ama bana nedense çok ağır geldi bu dua. Belki de çok etkili olduğu içindir, bilemiyorum.
Bu yüzden izninizle ben bu listeden çıkmak istiyorum.
Listedeki tüm arkadaşlarımızn niyetlerinin kabulu için 10 ihlas ve 10 fatiha okudum. Allah hayırlı niyetlerinizi kabul etsin inşallah.
Allah razi olsun canim olur sen bilirsin tabiki.
Rabbim kabul etsin.
Kapsamli bir dua cunku.

Sayıyla olmasa da her gün aklıma düştükçe açıp okuduğum sahih bir duadır ben de varım arkadaşlar. Listeye alabilirsiniz cümlenize faydası olsun inşallah :)

Sayıyla olmasa da her gün aklıma düştükçe açıp okuduğum sahih bir duadır ben de varım arkadaşlar. Listeye alabilirsiniz cümlenize faydası olsun inşallah :)
Tamm canim Allah razi olsun. Guzel bir dua dimi.. kapsamli :)
Akşam yeni listeye eklerim insallah.

Tamm canim Allah razi olsun. Guzel bir dua dimi.. kapsamli :)
Akşam yeni listeye eklerim insallah.

sıkıntılarım için okuyorum beni çok rahatlatıyor çok güzel kapsamlı bir dua evet. Hacetim olduğunda da yasin + kenzülarş + duhan okuyup sonunda da bu duayı okuyorum allah tüm okuyanlara, okuduklarımıza hayrını versin inşallah cnm

sıkıntılarım için okuyorum beni çok rahatlatıyor çok güzel kapsamlı bir dua evet. Hacetim olduğunda da yasin + kenzülarş + duhan okuyup sonunda da bu duayı okuyorum allah tüm okuyanlara, okuduklarımıza hayrını versin inşallah cnm
Amin insallah.

Sahire Gökçe arkadaşımız için okudum Allahım yardımcısı olsun.
H M H M kuzum sondaki duayı en son mu okuyalım hepsinde mi okuyalım. Ben onuda 7 defa okudum

Gonlunden nasil geciyorsa canim
Ister toplu ister tek tek okuyabilirsin. Ben hepsini okuduktan sora okudum.
Tamam bebeğim. Bende bi doğrusu varsa yanlış yapmayın diye sordum 😘

İsm-i Azam Dua listemiz ( 147 adet )

Umut_2019 Umut_2019 7 adet
@Tospaagtd 7 adet
Monica Bellucci Monica Bellucci 7 adet
H M H M 7 adet
@Feslegen 7 adet
ayseMsb ayseMsb 7 adet
hasbeee hasbeee 7 adet
@Mmmmmerveeeee 7 adet
2019 mutluluk 2019 mutluluk 7 adet
K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi MelodiminEsi 7 adet
@Saadetim33 7 adet
begonvil1985 begonvil1985 7 adet
K KurkmantoluS 7 adet
Aaaa Ben Aaaa Ben 7 adet
@Saadetim33 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito Mujito 7 adet

@Tospaagtd duasi :

Rabbim Tuğçe arkadaşımızın Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır. Ya Musavvir isminle bu dünyada ona cennet hayatı yaşattır. Nasibi, şansı, bahtı, mutluluğu, huzuru, sağlığı, neşesi, şükrü bol olan, nasipli kullarından eyle. Bu dünyasını da ahiret hayatını da güzelleştir. Peygamber Efendimiz’in ( sav ) hürmetine duasını, duamızı geri çevirme kabul et, cevap ver Ya Erhamerrahimyn. Tuğçeye, hepimize dualarımızın oldu sevincini ve şükrünü yaşamayı en tez vakitte nasip et rabbim.
Allahumme salli ala seyyidina muhammed. Subhane rabbike rabbi izzeti emma yasifun ve selamun alel murselin vel hamdulillahi rabbil alemin.

🔊🔊 Yarin 23:00 kadar okunacak..
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.

Back