🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Reactions: H M
▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2. @pariko
3. M Minikbirmucizemeselesi

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Rabbim sen gül kulunun ve eşinin günahlarını bağışla . Kapalı olan hayır kapılarını açıp feraha ulaştır. Eşinin yaptığı işte daimi olmasını ve bol helal kazançlar kazanıp evlerinde bolluk ve huzur içinde yaşamayı nasip et. Allahım sen ya Fettah sın ya Haliksin,ya latifsin. Tüm güzel isimlerinin hürmetine bu aileye ve isteyen herkes e aklen bedenen ruhen sağlıklı ,güzel ahlaklı imanlı kuranlı saygılı sevgili merhametli güzel huylu güzel yüzlü uslu Çalışkan abdestli namazlı evlatlar nasip et. Tez vakitte kalplerindeki duaları kabul et. Duama amin diyen tüm kardeşleriminde duasını kabul et. Amin ecmain. Allahümme Salli ala Seyyidina muhammed

4. 2019 mutluluk
5. H M
6. @Saadetim33
7. Ondokuzdokuzondokuz
8. H M
9. K Kubkubra
10. Mucizemm222
11. mimiraculum
12. Birpdrci
13.@hasbeee
14. @Azraam1718
15. merve
16. Aytanesii
17. S Sabr-Sukur-Dua 18. kunfeyekun__

Katilım kapandi arkadaslar.

➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" ( 111 defa )

İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha. ( sadece 1 kere okunacaktir )

Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.

fatoş Mervenur ve gül için okudum.. rabbim kabul etsin dualarımızı aminnnnnnn

Okudum canim Allah dualarını kabul etsin inşallah H M

Okudum bende Rabbim kabul etsin

@Minikbirmucizemeseles
Gül kardeşime okudum Rabbim niyetini duasını kabul ve makbul eylesin inşallah

1. B Bademmm388
2. @pariko

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Rabbim sen gül kulunun ve eşinin günahlarını bağışla . Kapalı olan hayır kapılarını açıp feraha ulaştır. Eşinin yaptığı işte daimi olmasını ve bol helal kazançlar kazanıp evlerinde bolluk ve huzur içinde yaşamayı nasip et. Allahım sen ya Fettah sın ya Haliksin,ya latifsin. Tüm güzel isimlerinin hürmetine bu aileye ve isteyen herkes e aklen bedenen ruhen sağlıklı ,güzel ahlaklı imanlı kuranlı saygılı sevgili merhametli güzel huylu güzel yüzlü uslu Çalışkan abdestli namazlı evlatlar nasip et. Tez vakitte kalplerindeki duaları kabul et. Duama amin diyen tüm kardeşleriminde duasını kabul et. Amin ecmain. Allahümme Salli ala Seyyidina muhammed

4. 2019 mutluluk
5. H M
6. @Saadetim33
7. Ondokuzdokuzondokuz
8. H M
9. K Kubkubra
10. Mucizemm222
11. mimiraculum
12. Birpdrci
13.@hasbeee
14. @Azraam1718
15. merve
16. Aytanesii

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" ( 111 defa )

Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha. ( sadece 1 kere okunacaktir )

Süremiz 1 gündür.

Okudum Allah kabul etsin insallah

Okudum. Allah kabul etsin.

1. B Bademmm388
2. @pariko

4. 2019 mutluluk
5. H M
6. @Saadetim33
7. Ondokuzdokuzondokuz
8. H M
9. K Kubkubra
10. Mucizemm222
11. mimiraculum
12. Birpdrci
13.@hasbeee
14. @Azraam1718
15. merve
16. Aytanesii

Süremiz 1 gündür.

1. B Bademmm388
2. @pariko
4. 2019 mutluluk

Allahım ülkemizi saran covid 19 virüsünden sen bizi kurtar biran önce eski hayatımıza dönelim kimsenin evine ateş düşmesin Allahım benim Duama vesile olan arkadaşımın benim için dua eden arkadaşlarımın dualarını en kabul eyle Hayırlısıyla bana sağlıklı sıhatli imanlı kuranli evlatlar nasip eyle ve benim gibi isteyen herkese nasip et allahım Evimi yuvamı huzurumu bozanlara sen fırsat verme allahım Şimdiden herkese çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin arkadaşlar

5. H M
6. @Saadetim33
7. Ondokuzdokuzondokuz
8. H M
9. K Kubkubra
10. Mucizemm222
11. mimiraculum
12. Birpdrci
13.@hasbeee
14. @Azraam1718
15. merve
16. Aytanesii

Süremiz 1 gündür.

Ben cuma gunu cumartesi pazar gunlerindeki arkadaslari okudum canim birazdanda bugun okuyacağımız arkadasimizi okuyacagin

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

okudum ALLAH kabul etsin aminn

2019 mutluluk H M Allah kabul etsin canım okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…