Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim rahatsizmisinKusura bakmayın kızlar bugün rahatsızım biraz okuyamadım.Şimdi biraz daha iyiyim okuycam hemen
Baş agrisi zor bilirim allahimmSabhtan beri baş ağrım vardı çok şükür geçti iyiyim simidi elhamdülillah canm
▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
İsmim Merve Nur
Duam Allah ım eşime bana tüm sevdiklerime hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. En kısa zamanda en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et. Sağlıklı şekilde hamile kalayım sağlıklı şekilde ilerlesin sağ salim kucağımıza alıp hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip et Allahım.Çocuklarımızın iyi kaderleri, ahlaklı ömürleri olsun. İşlerimizde helalinden bol kazanç ver allahım. Borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah ım. Evimden huzur,mutluluk ve sağlığı esirgeme allahım. Bana, haneme ve sevdiklerime kötülük yapmayı düşünen, fesatlık yapan insanlara fırsat verme yarabbim
3. M Minikbirmucizemeselesi
4.2019 mutluluk
5.H M
6. @Saadetim33
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16. @Aytenazmi
17. S Sabr-Sukur-Dua
Katilım kapandi arkadaslar.
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.
Arkadaş içinde okudum Allah kabul etsin▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Rabbim sen gül kulunun ve eşinin günahlarını bağışla . Kapalı olan hayır kapılarını açıp feraha ulaştır. Eşinin yaptığı işte daimi olmasını ve bol helal kazançlar kazanıp evlerinde bolluk ve huzur içinde yaşamayı nasip et. Allahım sen ya Fettah sın ya Haliksin,ya latifsin. Tüm güzel isimlerinin hürmetine bu aileye ve isteyen herkes e aklen bedenen ruhen sağlıklı ,güzel ahlaklı imanlı kuranlı saygılı sevgili merhametli güzel huylu güzel yüzlü uslu Çalışkan abdestli namazlı evlatlar nasip et. Tez vakitte kalplerindeki duaları kabul et. Duama amin diyen tüm kardeşleriminde duasını kabul et. Amin ecmain. Allahümme Salli ala Seyyidina muhammed
4.2019 mutluluk
5.H M
6. @Saadetim33
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16. @Aytenazmi
17. S Sabr-Sukur-Dua
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Süremiz 1 gündür.
M Minikbirmucizemeselesi arkadaşım için okudum Allah kabul etsin inşallah▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Rabbim sen gül kulunun ve eşinin günahlarını bağışla . Kapalı olan hayır kapılarını açıp feraha ulaştır. Eşinin yaptığı işte daimi olmasını ve bol helal kazançlar kazanıp evlerinde bolluk ve huzur içinde yaşamayı nasip et. Allahım sen ya Fettah sın ya Haliksin,ya latifsin. Tüm güzel isimlerinin hürmetine bu aileye ve isteyen herkes e aklen bedenen ruhen sağlıklı ,güzel ahlaklı imanlı kuranlı saygılı sevgili merhametli güzel huylu güzel yüzlü uslu Çalışkan abdestli namazlı evlatlar nasip et. Tez vakitte kalplerindeki duaları kabul et. Duama amin diyen tüm kardeşleriminde duasını kabul et. Amin ecmain. Allahümme Salli ala Seyyidina muhammed
4.2019 mutluluk
5.H M
6. @Saadetim33
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16. @Aytenazmi
17. S Sabr-Sukur-Dua
Süremiz 1 gündür.
bilseydim bu grubu.. bende katılırdım canım▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
İsmim Merve Nur
Duam Allah ım eşime bana tüm sevdiklerime hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. En kısa zamanda en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip et. Sağlıklı şekilde hamile kalayım sağlıklı şekilde ilerlesin sağ salim kucağımıza alıp hayırlısıyla yetiştirmeyi nasip et Allahım.Çocuklarımızın iyi kaderleri, ahlaklı ömürleri olsun. İşlerimizde helalinden bol kazanç ver allahım. Borçlarımızı ödeme kolaylığı ver Allah ım. Evimden huzur,mutluluk ve sağlığı esirgeme allahım. Bana, haneme ve sevdiklerime kötülük yapmayı düşünen, fesatlık yapan insanlara fırsat verme yarabbim
4.2019 mutluluk
5.H M
6. @Saadetim33
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10.Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
13.hasbeee
14.Asbei
15.@Mmmmmerveeeee
16. @Aytenazmi
17. S Sabr-Sukur-Dua
Süremiz 1 gündür.