Allah razı olsun kuzummmKızlar okudugumuz duanın dışında hepiniz için 1000 adet es selam okudum Ya Rabbi zeynonun okudugu es selam esması hürmetine yolumuzu selamete çıkar diye aminleyin inşallahburdan yazmak istedim
Ben pazar okudum gerçeli olurmu o
Dunmü.. yeni kişiyemi okudun. Oyleyse olur canim dün aksam beni paylasmistim.Ben pazar okudum gerçeli olurmu o
Kız beni hemen etiket yap aklım gidiyo ben bitane okudum dedim okudunuz mu diye soran olursa söylerim zeynoyada okudum sana daDunmü.. yeni kişiyemi okudun. Oyleyse olur canim dün aksam beni paylasmistim.
Benim niyetimemi okudun. Zeynosami
Tamm canim :)) oyleyse.. ben etiketliyorum zaten aksama dogruKız beni hemen etiket yap aklım gidiyo ben bitane okudum dedim okudunuz mu diye soran olursa söylerim zeynoyada okudum sana da
Tamam canım bak bu sfer okudum mu diye emin olamıyorumTamm canim :)) oyleyse.. ben etiketliyorum zaten aksama dogru
Dun okudum demistin zeynoya ama.. bana okudunmu bikmiyorum.dün yazdin zeynosa okudum diye.Tamam canım bak bu sfer okudum mu diye emin olamıyorumben yarın zeynoya tekrarlıyayım içim rahat etmez ama okudum
iki kişiye okunuyormu illa tek mi olmalıDun okudum demistin zeynoya ama.. bana okudunmu bikmiyorum.dün yazdin zeynosa okudum diye.
Yok okunur da duasini yazmam lazim. Eger okumak istersen duasini sana yazayim duasini.iki kişiye okunuyormu illa tek mi olmalı
Tamam sadece sana da okumak istiyorumYok okunur da duasini yazmam lazim. Eger okumak istersen duasini sana yazayim duasini.
Fazla gelmesin herkrse diye 2 şer kişi yapmadim canim.
Yeni listeyi paylastim fesleģende yarinki sira..Tamam sadece sana da okumak istiyorum
Canım okudum yazdım sanmışım yazmadım galiba ama okudum Allah kabul etsin inşallah
Saol canımYeni listeyi paylastim fesleģende yarinki sira..
Bugun benim bitiyor 23:00 e kadar. Allah kabul etsin insallah.
Tamam oyleyse canim bende baktim ama seni goremedim. Allah razi olsunCanım okudum yazdım sanmışım yazmadım galiba ama okudum Allah kabul etsin inşallah
Amin canım benim hepimizden razı olsunTamam oyleyse canim bende baktim ama seni goremedim. Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?