Evet3. Kisiyemi basladik canim takip edemedim sanirim kusura bakma. Ben iki arkadasa okudum sadece
@ZeyNOS arkadas icin okudumEvetUmut_2019 arkadasimiza ilk okuduk sonra @Tospaagtd dün.
Bugunde @ZeyNOS icin 23:00 kadar.
Yarin da ben insallah.
Olsun onemli deģil karisabilir.
Okudum, Rabbim kabul buyursun inşallahİsm-i Azam Dua listemiz ( 140 adet )
Umut_2019 7 adet
@Tospaagtd 7 adet
@ZeyNOS 7 adet
H M 7 adet
@Feslegen 7 adet
ayseMsb 7 adet
hasbeee 7 adet
merve 7 adet
2019 mutluluk 7 adet
K Kubkubra 7 adet
M Minikbirmucizemeselesi 7 adet
MelodiminEsi 7 adet
M M_atruska 7 adet
begonvil1985 7 adet
@KurkmantoluSero 7 adet
Aaaa Ben 7 adet
B Bademmm388 7 adet
15yusra11 7 adet
S Sabr-Sukur-Dua 7 adet
Mujito 7 adet
H M duasi:
Hatice Ismim..
Rabbim ahirette ve dünyada afiyette eylesin..
tüm inanan muslümanlari şerlerden muhafaza eylesin. Burda sıkıntısı olan çare arayan, zor zamanlardan gecen butün kardeşlerime selamet ve ferahlik nasip eylesin.. Bizleri guzel ahlak uzere ayaklarimizi sabit eylesin.dualarimizin önüne gecen gunahlarimizi bağislasi insallah.
Yarin 23:00 kadar okunacak..
Rabbim dualarimizi dergah-i izzetinde Peygamber Efendimiz s.a.v hürmetine kabul eylesin. AMİN.
Şuanki listeyle kişi başı 7 düşüyor. Eklenirseniz sayı azalır.7 tane mi okunmasi gerekiyor ben orayi anlamadim yarina kadar
Ben varım benbu dua yi ezbere biliyorum benim icin kolay olur yarina kadar degil miŞuanki listeyle kişi başı 7 düşüyor. Eklenirseniz sayı azalır.
Göremedimdi benBen varım benbu dua yi ezbere biliyorum benim icin kolay olur yarina kadar degil mi
Sayiyi düsurmuyorum canim ya cok az olurdu yoksa bu sekilde guzel.. yoksa baya azaliyor sayi.Şuanki listeyle kişi başı 7 düşüyor. Eklenirseniz sayı azalır.
Evet düşürmeden de olur. Ben öyle sandim bi anSayiyi düsurmuyorum canim ya cok az olurdu yoksa bu sekilde guzel.. yoksa baya azaliyor sayi.
Karisiklik olurdu herkes oyle basladi şimdi..Evet düşürmeden de olur. Ben öyle sandim bi an
Canım okudum @ZeyNOS için Rabbım kabul etsinEvetUmut_2019 arkadasimiza ilk okuduk sonra @Tospaagtd dün.
Bugunde @ZeyNOS icin 23:00 kadar.
Yarin da ben insallah.
Olsun onemli deģil karisabilir.
Canım okudum senin için Rabbım kabul etsin inşallah dualarımızı.Ondokuzdokuzondokuz ekledim canim. Okumalarin bitir insallah devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?