- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 113
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok isterim canım, yeni listede İsm-i Azam mı okunacak başka birşey mi canım?begonvil1985 canım Iremim sen de katılır mısın
İsmi azam okuyacağız kişi başı 8 tane düşer gibi canim sayimiza bakılırsaÇok isterim canım, yeni listede İsm-i Azam mı okunacak başka birşey mi canım?
Tamam canım, liste başlayınca beni de etiketler misiniz? Birde tam bilmediğim için soruyorum usulünce doğru okumak için; Okurken namaz abdetim olmalı değil mi? Birde Kur’an-ı Kerim okurken olduğu gibi başımızı örtmeli miyiz?İsmi azam okuyacağız kişi başı 8 tane düşer gibi canim sayimiza bakılırsa![]()
Guslün olmali, namaz abdestin olursa güzel olur canım mümkün olduğuncaTamam canım, liste başlayınca beni de etiketler misiniz? Birde tam bilmediğim için soruyorum usulünce doğru okumak için; Okurken namaz abdetim olmalı değil mi? Birde Kur’an-ı Kerim okurken olduğu gibi başımızı örtmeli miyiz?
Tamam canım, namaz abdestli ve örtülü olarak okuyacağım, böylesi daha çok içime sinecek gibiGuslün olmali, namaz abdestin olursa güzel olur canım mümkün olduğuncabaş örtme konusunda) içinde ayette var tesbihatta var ona kesin birşey diyemem sen bilirsin yani dua şeklinde olduğu için
Etiketlerim tabiki![]()
Adab olarak güzel olur canımTamam canım, namaz abdestli ve örtülü olarak okuyacağım, böylesi daha çok içime sinecek gibi
Yok canım canlı ders olunca yapamamD dilek062 tekrar katılmak istermisin?
Okuyabilcek diye bildikleriniz var ise etiketleyin arkadaşlar kalabalık olursak az düşer.
Bir de ben kaç kişi isek gün vericem okadar zamanda bitecek yani okudukça bildirim yaparsınız ya da topluca.. her gün belli saatte okuncak diye beklemeyecegim o şekilde ilerleyeceğiz.![]()
inşallah katılıyorum hm ciğimDualarını bitirir herkes artık insallah. Yeni liste yapicam 2 gün sonra arkadaşlar.
Mucizemm222
memurhanim
Oriana
M Maviayyy
aysenurt3991
@Tospaagtd
@Feyza2007
@Renkli Fiyonk
H M
Life light
R rana20
Umut_2019
Şimdilik bukadar gibiyiz
Yeni katılmak isteyen olur ise bekleriz![]()