Ayy çok sevindim sizin adınıza Rabbim hep böyle güzel haberler almanızı nasip etsin inşallahKızlar bugün doktora gittik çok şükür hayırlı haberlerle dönüyoruz Rabbim hepimize dualarımızı oldu sevinci yaşatsın tez zamanda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok sevindim sizin adınıza Rabbim hep böyle güzel haberler almanızı nasip etsin inşallahKızlar bugün doktora gittik çok şükür hayırlı haberlerle dönüyoruz Rabbim hepimize dualarımızı oldu sevinci yaşatsın tez zamanda![]()
Teşekkür ederim canımÇok şükür canım. Çok sevindim![]()
Amin canım benimYaa çok sevindiminşallah daha iyi olur kuzucuklar
![]()
Amin canım teşekkür ederimAyy çok sevindim sizin adınıza Rabbim hep böyle güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun kuzum tesekkur ederimOriana okudum canım allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin
aysenurt3991 okudum canım rabbim kabul etsin kızlarına hastalık yüzü göstermesin bir daha
[/QUOTE Amin canım ağzına sağlık![]()
Amin inşaallah canım Allah razı olsun5 528mucizemmm okudum rabbim gönlüne göre birini çıkarsın karşına
Tamam canim benim
Sabırsızlıkla bekleyeceğimTamam canim benimeklerim muhakkak listemiz biticek bikacgune
kalma kalma bebeisinin doğumu için dua edelim sonrada
![]()
Rana arkadaşımıza okudum ALLAH kabul etsin inşallah hayırlısıyla salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah RABBİMEstağfurullah Estağfurullah Estağfurullah,
"Eselüke bismikel alel eazzil ecellil ekrem"
"Rabbi hebli mines salihin"
"Allahım Rabia kuluna hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih evlat nasip eyle.İlk evvel anneliği tatmamış olan kullarına daha sonra gönül muradı olan kullarına nasip et Ya Rabbim.
Evlatlarımıza hayırlı sağlıklı imanlı uzun ömürler ver.
Günahlarımızı affet senin yolundan ayırma.
"
Amin Amin Amin.![]()
İnşAllah canım inşallah cümlemize isteyen dileyen herkese nasip etsin RabbimRana arkadaşımıza okudum ALLAH kabul etsin inşallah hayırlısıyla salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah RABBİM