Bebek Beslenmesi sma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozge_kerem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
7
0
sma mama kullanan varmi 47 gunluk daha oglum gaz olmamasi icin hangisini onerirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğlum doğdugu ilk günden itibaren mama kullandım
aptamille başladım memnundum gdo söylentileri olunca bebelac aldım oğlum beğenmedi
şuan sma kullanıyorum içim rahat çünkü anne sütüne en yakın mama sma
keşke daha önce sma ya geçseydim
annelütfen diye bi sitede uygun fiyatı tavsiye ederim:KK34:

bende aptamil kullandim ilk zamanlar ama cok gaz yapti ve kabiz oldu sma da gaz yapiyot mu

Milupa lactamil kullan istersen, muhtemelen emziriyorsundur vitamin olarakta taklviye eder..

bebegım dogdugundan berı mama yıyor suan 4 aylık 2 aydır sadece emzırıyorum sukur sutum arttı
ılk aptamıl kullandı hastanede yattı bebegım eve gectık SMa aldık
ama tadı ıgrenctı ben bıle sevmedım
kakasını da kokutuyordu mama kokuyordu
aptamıle gectık tekrardan kakasıda duzeldı gaz problemıde ollmadı sukur

benım bebegım 7 aylık..ılk olarak APTAMİL kullandık ama gdo soylentılerınden bende bıraktım..
SMA ya 6.ayın basında gecmıstım..tadını sevmemıstı ama almış bulundugum ıcın
zorla ıcırdım yanı ıyıce acıktıgında ıcmek zorunda kaldı kuzucum :)))
6.ayı tamamladıgında ---800gr--- almıstı... !!!!!!!!
HERO BAYBİ denedım 7.ayın basında..sevdı ama hıc kılo almadı !!!!!!!
suan tekrar SMA aldım ıcırıyorum alıstı zaten..
BU AYIN SONUNDA BELLİ OLACAK BAKALIM..bana enıyısı SMA demıslerdı..gercekten memnunum..
unutmayalım kı tadı veya kokusu kotu olanlar genelde daha FAYDALI oluyor.. :))))) :KK9::KK9:

sma mama kullanan varmi 47 gunluk daha oglum gaz olmamasi icin hangisini onerirsiniz

Ben de ilk sma ile başladım araştırmalarım sonucunda en iyisinin o olduğuna karar vermiştim ama bebeğim hiç sevmedi. Sevmemekte de haklı o nasıl bir kokudur ya. Eminim tadı iğrençti. Şimdi aptamil kullanıyorum onu seviyor.

aptamil gaz yaptiginicin degistirdik mamayi ama hala gaz sorununa bi cozum bulamadik:KK43:

aptamil gaz yaptiginicin degistirdik mamayi ama hala gaz sorununa bi cozum bulamadik:KK43:

o gaza bir çözüm yok cnm sütün varsa susması için emzireceksin yoksada dayayacaksın mamayı başka yolu yok midesi dolmazsa atamaz o gazı içinden ve devir daim devam eder sana tavsiyem bebeğini doyurduğun an sn geçmeden hemen alıp sırtını yavaş yavaş tıpışlaman ne kadar hızlı alırsan o kdr iyi çokmu yavaş emiyo ayırıp gazını hemen çıkarıp tekrar süte devam edeceksin ben biberonla verirken biraz içince hemen gaz çıkarıp devam ediyodum bebeğin çok küçük gaz sancısı olacak elbette ben sma kullandım memnunum halada devam ediyorum bebeğimde çok seviyo zaten gaz ilacı olarakta sabsimplex damlayı verdiğim an tadındanmıdır nedendir bilmem hemen uyuyodu o kadar rahattımki o ara anlatamam sürekli uyuyodu :KK19: ama oda kısa bir süre sonra geçti tabiki :KK9:

Son düzenleme:
bende o damlayi kullaniyorum pek ise yaramadi dogrusu cok gazli bi bebek

sma kızımı kabız yaptı benimde :KK43: aptamile yeniden geçiş yaptık... sütüm yok denecek kadar az.. makinayla son sağışımda kan geldi artık :KK43: o yuzden benim gibi fazla zorlamayın derim..

ben hipp almıştım ilk baş ama bulunduğum ilde tedarikte sorun oluyordu bizde sma aldık ama sma kullanmaya başlayınca kızımda acayip gaz problemi başladı ama tadıyla ilgili bi sorun yaşamadık. aptamilide gdo söylentileri yüzünden almadım. şuan tekrar hipp'e döndük gayet memnunum. hem mama veriyorum hem emziyorum 2 ayda 1700 gr aldı kızım. ama bir numaranın tedariki çok sıkıntı. internetten alıyoruz gerçi artık internetten bile bulmak sıkıntı olmaya başladı. buarada sma yı bırakınca gaz problemi büyük ölçüde bitti. hipp gaz yapmıyor kızıma.

unutmayalım kı tadı veya kokusu kotu olanlar genelde daha FAYDALI oluyor.. :))))) :KK9::KK9:[/QUOTE]

bu görüşe aynen katılıyorum.
tadı güzelse zararlı bakınız börek,tatlı,pasta vs.
tadı kötüyse yararlı bknz kereviz ,haşlama vs. :)
bende sma kullanıyorum ama yanlızca akşam muhallebisine koymak için.mama vermeme gerek kalmadı çok şükür.

bende 3,5 aylık bebeğime sma mama kullanıyorum,sütümün yetmemesi üzerine aptamil vermeye başladım ancak kabızlık problemi yaşadık,tadının çok şekerli olması ve milupa ile ilgili gdo söylentilerinden sonrada değiştirip sma mamaya geçtim.sma kullanan anneler bebeklerinizin kakası kötü kokuyor mu ve rengi nasıl?

sma nın tadı ve kokusu değişik biraz ama benim aklıma takılan bu mama ebebekte,eczanelerde çok zor bulunuyo artık.üretimiyle ilgili sıkıntı var diyorlar,ne gibi bir problem var acaba..

merhaba ..ben sürekli degistirerek kullanıyorum .sürekli farklı mama lar alıyorum bebeğim farklı tadlar alsın diye suan bebelaç kullanıyorum ondan önce aptamil aldım .sma nin geçmişi çok fazla ama bence en iyisi aptaml

Bzde bebelac kullandık kabız yaptığı içn aptamile geçtik ondan memnunduk sma hiç kullanmadık .. Memnunsanız çok gzel .. Aklımda olsun

smanın içine pekmez karıştırıp versem olurmu acaba?evde 2 kutu var napıcam o 2 kutuyu bılmıyorum :S

X