Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gitmek gerekir bazen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
işte smanın tadını beğenmedi oyuzden aptamil kullanıyorum 5 aydır.. ama eşim almış (aptamil pahalı..sma ucuz olduğundan) daha önce bir ara verdik kızımı kabız yaptı.. sonra yine verelim dedik o zamanda almadı tadını beğenmedi kızım.. şekersiz geldi sanırım bide o demir kokusu fena cidden.
canım sma ucuz değil ki hatta pahalı. aptaml kadar yani..sma daha iyi bence ama bende almıyorum . tatsiz olan en faydalısı diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum ben humana aldım o da çok tatsiz çok iştahlı içmiyor o da pahalı en uygunu bebelac ama o da içinde az oluyor
Gitmek gerekir bazen
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
nette sma ucuz aptamile göre.. bide eşim 2 kutu almış.. diyorum sen iç vitamin niyetne kız yemiyor işte napalım.. doğum yaptığım hastanede bize smilac mamayı önermişlerdi ama benim sütüm yeterliydi o zamanlar oyuzden gerek duymadım sütüm yetmediği zamanda smilacın ismini unuttuğumdan aptamile başlamış olduk.. şunuda belirteyim kızım 1 hafta kadar sma kullandıktan sonra yeniden aptamile geçtiğinde aptamili hep kustu midesi hazmetmedi..ben çok yağlı ve şekerli olmasına bağlıyorum.. bizde obez olmasın kız diye her ögün başına 75ml en fazla 100ml olarak ayarladık..Allaha şükür ek gıdalara geçtikte mamayı sadece sabah ve gece yatarken veriyorum..
Zikren şükür Fikren şükür Kalben şükür
Kayıtlı Üye
Bende doğumdan sonra sma kullandım. Bebeğim şu an 6 aylık kilo gelişimi maş. Güzel seyretti. Kakası çol pis kokmuyor normal bir kaka kokusu. Sarı ise karnı doyuyor demektir eğer yeşilse üşütüyor demektir.
merhaba ..ben sürekli degistirerek kullanıyorum .sürekli farklı mama lar alıyorum bebeğim farklı tadlar alsın diye suan bebelaç kullanıyorum ondan önce aptamil aldım .sma nin geçmişi çok fazla ama bence en iyisi aptaml
bende erken doğum yaptım aptamil prematille başladık şimdi prematil i bıraktık sma aldım bende değiştirerek kullanmayı düşünüyorum. bebeğin kilo alımı nasıl oluyor tavsiye eder misin?
Tavsiye ederim suanda hero baby kullanıyorum kilosu 4ay da 7.700du 4.n ci ayimiz bitti ama bilmiyorum suan kaç kilo. senin bebeğin kaç aylık?
sma mama kullanan varmi 47 gunluk daha oglum gaz olmamasi icin hangisini onerirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kızım doğduğundan beri sma kullanıyorum.doktorumuz en iyi mama demişti.içinde şeker yok bebekler zor kabul ediyor.tadı çok çok kötü.ama şeker olmasından iyidir.kızım ilk başlarda 4-5 günde bir kaka yapıyordu ama mamaya alışınca sıkıntı çekmedik.
Tavsiye ederim suanda hero baby kullanıyorum kilosu 4ay da 7.700du 4.n ci ayimiz bitti ama bilmiyorum suan kaç kilo. senin bebeğin kaç aylık?
bizimki düzeltilmiş bir buçuk aylık 3,5 kilo olunca sma aldık. prematilde bütün gün gaz sancısı çekiyordu yavrum şimdi sma daha rahatta aptamili markette gördüm daha pahalıydı acaba daha mı iyidir diye düşündüm her ay değiştirerek kullansak daha mı iyi olur diye
Ben düzenli kullanmadim bir mamayi. pardon kaç aylık?