Canım çok doğru düşünmüşsün aslında tam olarak öyle olmuştu vazgeçmiştik biz bebek işinden
En son Ocak grubuna katılmıştım sonra regl olunca dedim tamam ben sıkıldım sanırım tedavisiz olmayacak e biz de tedavi olmak istemiyoruz olacaksa kendisi olsun olmuyorsa kabullenelim yolumuza bakalım diyoruz kabullenelim dedik eşimle.
Hatta bebek fikrinden vazgeçersek dünyayı gezme planımız vardı hemen oturduk onun planını yaptık. İlk gideceğimiz turu bile ayarladık düşün.
Ben ovulasyon testlerini kaldırdım ortadan eşim de ben de vitamin kullanmayı falan heeeer şeyi bıraktık.
hatta şubat ayı itibariyle korunmaya da yeniden başlayacaktık o kadar bitmişti bizim için çocuk meselesi.
Ve şok Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim. Hiç ama hiç beklemiyordum valla adetim üç gün geçmişti testi yapmak aklıma geldiğinde bile oysa günler önceden başlardım test yapmaya ben de herkes gibi.
Ne ovulasyon ne vitamin hiçbir şey yapmadığım bebek hiç düşünmediğim ay hamile kaldım. Galiba ovulasyon takip etmek beklentiye girmek ben de strese neden oluyordu o yüzden olmuyordu onca zaman demek ki
Kafandan atınca oluyormuş lafta değilmiş ben bizzat yaşadım
Darısı başına inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberi
bir sorun yoksa ikinizde de belki senin de stres kaynaklıdır