• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sma mama kutularındaki farklılıklar

srcn21

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
3
0
6
34
Merhabalar, çok acil bir soru sormak istiyorum bebeğim için sma optipro kullanıyorum normalde e bebekten alıyorken evdeki mamanın azaldığını görünce getirden sipariş verdim ve gelen getir siparişimin kutusunun bazı renkleri e bebekten aldığı mamanın kutusunun renklerinden farklı. Getirseniz ürün sahte olabilir mi? İki fotoğraftan hangisi orijinal?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 151
  • image.jpg
    image.jpg
    153,9 KB · Görüntüleme: 128
Sanmıyorum sahte olacağını belki ambalaj değişmiştir. Kutunun üzerinde destek numarası vardır orayı arayıp sorabilirsinz

İçerik bilgilerini karşılaştırın, ambalaja takılmayın. İçerik bilgileri aynıysa muhtemelen ambalaj değişikliğidir. İçiniz rahat edecekse tüketici hattını arayıp böyle bir değişiklik olup olmadığını teyit edebilirsiniz

Ay bende demin fark ettim. Birini e bebekten diğeri eşim marketten almış görür görmez kalbim atmaya başladı içeriği besin değerleri oranları aynı sadece su mama hazırlama tarifi yeri e bebekte beyaz bugün aldığımız renkli e bebekte üretim tarihi yok markette satılan da var anlamadim gitti

Back