- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
bende sma 1 kullanıyorum bebeğim 40 günlük, ilk başta aptamil kullandım çok gazı oldu sonra eczacı tanıdığımız sma yı önerdi aldım ilk kutuyu bitirdik bi problemimiz olmadı, ikinci kutuyu yeni aldım 4 gündür kullanıyoruz ama bebeğim kabız oldu, dün doktorumuz fitil verdi onunla yapabildi ama bugün hiç yapmadı şu an hala kendini sıkıyor yavrum çokta gazı var gece gündüz uyumuyor kaç gündür. ne yapsam bilemedim mamadan diye düşünüyorum ama bilmiyorum. hipp te çok güzel diyorlar ondanmı alsam denesem acaba. bide sürekli mama değişmek zararlımıdır acaba. ilk 10 gün aptamil yedi bir aydırda sma yiyo. fikri olan varmı hangi mama sindirimi kolaylaştırır acaba. sma danmı kabız olmuştur
bir çay kaşığı zeytinyağını bebeğine ağız yoluyla verebilirsin benim de ikizlerim 40 gnlükken kabızlık problemi yaşadık sma mamadan mıdır seninki bilmiyorum ben o dönem aptamil kullanıyordum yine de kabızlık problemi yaşadık. fitili 5 günü geçen kabızlıklarda tavsiye ediyor doktorlar çok da kullanıp bebeği alıştırma bağırsaklarında tembellik olur. bu dönem geçici bir dönemdir endişelenmene gerek yok dediğim gibi günde 1 çay kaşığı zeytinyağını ağızdan verebilirsin ya da zeytinyağını ocakta kaynar vaziyete gelene kadar ısıtıp ılındıktan sonra bebeğinin kaarnına masaj yaparsın göreceksin çok işe yarayacak. çok sık mama değiştirmene gerek yok sma ya devam et bence mamaların içinde en iyisi sma çünkü.
mrb ya ben aptamil kulanıyorum kzım emeyi bıraktı zaten aptamilde hic kilo aldırmadı kızıma gerce kızımda severek icmiyo hatta zorla iciriyorum bugün sma gold aldım onu denicem bide bu sma gold nekadar kulanımda kilo aldırıyo bebklere nekadar sonra fark ediliyo hemen etkisini gösteriyomu kızım henüüz2.5aylık ve 5kilo.2700dogdu zaten cok zayıf aranızda benimgibi olan varmı cok canım sıkılıyo bu duruma birşeyler yazın nolur...
bir çay kaşığı zeytinyağını bebeğine ağız yoluyla verebilirsin benim de ikizlerim 40 gnlükken kabızlık problemi yaşadık sma mamadan mıdır seninki bilmiyorum ben o dönem aptamil kullanıyordum yine de kabızlık problemi yaşadık. fitili 5 günü geçen kabızlıklarda tavsiye ediyor doktorlar çok da kullanıp bebeği alıştırma bağırsaklarında tembellik olur. bu dönem geçici bir dönemdir endişelenmene gerek yok dediğim gibi günde 1 çay kaşığı zeytinyağını ağızdan verebilirsin ya da zeytinyağını ocakta kaynar vaziyete gelene kadar ısıtıp ılındıktan sonra bebeğinin kaarnına masaj yaparsın göreceksin çok işe yarayacak. çok sık mama değiştirmene gerek yok sma ya devam et bence mamaların içinde en iyisi sma çünkü.
Rica etsem bana ozelden hangi mamayi kullandiginizi yazarmisin..birçok anne dr tavsiyesi ile moda mama markalarına meylediyor ve çocuklarının kilo almadıklarını söylüyor. piyasaya çok hakim bazı mama şirketleri el altından doktorlara "yurt dışı tatili, hediyeler, çocuklarına burs vs" vererek moda bir markayı önermelerini istiyor. haliyle doktor bebeğe ne yarar diye düşünmüyor, her önüne gelene aynı marka mama türevlerini veriyor. ama özellikle devlet ve üniversite hastanelerinde çalışan doktorlar bu rüşveti reddediyor. doktorlarınızı takip edin. temmuz, ağustos aylarında yurt dışı tatile gitmişler mi sorun. bu tatilleri hangi şirket finanse etmiş araştırın.
benim de bebeğim var ve ben de doktor tuzağına düştüm. özel hastanede çalışan doktorumuz ısrarla bize hep aynı markayı önerdi. gazı var dedik, kabızlık var dedik, kilo almıyor dedik ama dr aynı markadan vazgeçmedi. sinirlendim. çocuğu kaptığım gibi devlet hastanesine götürdüm. yaşlı bayan doktor bize gerçeği anlattı ve mama markasını değiştirdim. 4 ay boyunca sadece 1,5kg alan bebeğim mama değişiminden sonra 10 günde 0,6kg aldı toparladı.
dikkat ederseniz marka vermedim. bu işte büyük rant var ve acımasız bir piyasa. özellikle özel hastane doktorlarına dikkat edin. devlet memuru olmadıkları için çekindikleri bir kurum yok.
en iyi seçimi anne bulacaktır. soruşturun. kilo aldıran, içimi hafif, doyurucu kalitesi yüksek mamayı bulun. özellikle kamu hastanelerinde çalışan ve ticari çıkar ağlarından uzak kalan çocuk doktorlarını iyi dinleyin. bebeğiniz için en iyisini bulacaksınız. hoşçkln
birçok anne dr tavsiyesi ile moda mama markalarına meylediyor ve çocuklarının kilo almadıklarını söylüyor. piyasaya çok hakim bazı mama şirketleri el altından doktorlara "yurt dışı tatili, hediyeler, çocuklarına burs vs" vererek moda bir markayı önermelerini istiyor. haliyle doktor bebeğe ne yarar diye düşünmüyor, her önüne gelene aynı marka mama türevlerini veriyor. ama özellikle devlet ve üniversite hastanelerinde çalışan doktorlar bu rüşveti reddediyor. doktorlarınızı takip edin. temmuz, ağustos aylarında yurt dışı tatile gitmişler mi sorun. bu tatilleri hangi şirket finanse etmiş araştırın.
benim de bebeğim var ve ben de doktor tuzağına düştüm. özel hastanede çalışan doktorumuz ısrarla bize hep aynı markayı önerdi. gazı var dedik, kabızlık var dedik, kilo almıyor dedik ama dr aynı markadan vazgeçmedi. sinirlendim. çocuğu kaptığım gibi devlet hastanesine götürdüm. yaşlı bayan doktor bize gerçeği anlattı ve mama markasını değiştirdim. 4 ay boyunca sadece 1,5kg alan bebeğim mama değişiminden sonra 10 günde 0,6kg aldı toparladı.
dikkat ederseniz marka vermedim. bu işte büyük rant var ve acımasız bir piyasa. özellikle özel hastane doktorlarına dikkat edin. devlet memuru olmadıkları için çekindikleri bir kurum yok.
en iyi seçimi anne bulacaktır. soruşturun. kilo aldıran, içimi hafif, doyurucu kalitesi yüksek mamayı bulun. özellikle kamu hastanelerinde çalışan ve ticari çıkar ağlarından uzak kalan çocuk doktorlarını iyi dinleyin. bebeğiniz için en iyisini bulacaksınız. hoşçkln
Rica etsem bana ozelden hangi mamayi kullandiginizi yazarmisin..
bnde öğrenmek istyrm.sizde bana yazarsanız sevnrm mamayiRica etsem bana ozelden hangi mamayi kullandiginizi yazarmisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?