- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
benim kızım 9 aylık. üç aydır kilo almadığı için bu ay doktor sma gold kullan günde 4 öğün 75'er ml dedi. bakalım. kızım çok iştahsız hiç içmiyor kesinlikle biberonla mama falan. ama anladığım kadarıyla bu sma baya iyi bi mamaymış. inşallah bizde de işe yarar ve kızım kilo alır
sma gold üstün nitelikli devam formülü..piyasadaki mamalardan baya yüksek değerlere sahip..
benim bebeğim 32 günlük ve çok az kilo aldı sadece 250 gr aldı dr gittik aptamil önerdi ama eczacı sma gold u önerdi bende sma kullanıyorum şimdi bugün 4. günüm inş. faydalı olur da bebeğim kilo alır günde kaç defa vereceğimi kestiremiyorum bebeğim sık sık acıkıyo ne kadar vereceğimi bilemedim yardımlarınızı bekliyorummafoldumben
[ı]benim bebeğim de biberon istemezdi. Meğer kauçuk biberon sevmiyormuş. Silikon biberonu aldı. Biberon değiştirmeyi deneyin. Bir ara ben de sma kullanmıştım, tadı garip bir şekilde yağlıydı ama sevmişti bebeğim. şimdi başka bir marka kullanıyoruz, o da çok zor bulunuyor, pek bilinmiyor çünkü.[/ı]
hangi mama acaba ismini verebilirmisiniz
valla yalan olmasın ama ben onu sanki 3-4çeşidini hatırlıyo gibiyim.(benim sıpa büyüdü bunlarla...unuttum zaman içersinde)netten sma yazıp reklamına bakabilirsiniz ya da eczaneye de sorabilirsiniz.birşey sorucam kızlar..biz şimdi 6 ay ve üzeri promil gold kullanıyoruz..bunu 1 yaşa kadar mı kullanıcaz..aptamil gibi 2 numara 3 numara yok dimi bunda..hiç görmedim de..ya da sma nın 1 yaş üstü olanı var mı? sadece 1 ve 2 mi yani..
mrb ya ben aptamil kulanıyorum kzım emeyi bıraktı zaten aptamilde hic kilo aldırmadı kızıma gerce kızımda severek icmiyo hatta zorla iciriyorum bugün sma gold aldım onu denicem bide bu sma gold nekadar kulanımda kilo aldırıyo bebklere nekadar sonra fark ediliyo hemen etkisini gösteriyomu kızım henüüz2.5aylık ve 5kilo.2700dogdu zaten cok zayıf aranızda benimgibi olan varmı cok canım sıkılıyo bu duruma birşeyler yazın nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?