Bebek Beslenmesi SMA GOLD MAMA YARDIM LÜTFEN !!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Özele gotryorum ama devlet yakin oldugu icin haftada 1 kan tahlili alinyor kan kalmadi oglumda elinin ustunde valla 6 tane igne izi var dayanamyorum bn annem goturuyor

İnsallah iyleşir ya dayanmaz tabi insan cok zor ben normal aşıya dayanamiyorum aglıyo diye

Aynn bnde hc dayannmm vala o asi olunca bole hemsrelere dalmak istyorum icimdn bsy kopuyo sanki

Hmm bnde marasliyim cnm tanstgma memnun oldum bsy olursa yazarsn bna bir sorun olursa bnm aplamn arkadasi cocuk doktoru her gun knsrz ona sylerm

Bende cok memnun oldum canım iyi olur aslında evet bi sıkıntı oldugunda soylerim gerçi sorunlar bitmiyoki saycak olsak cokta ciddi ciddi bi rahatsizligi oldugunda yardım isterim saol

Aynen ole valla dogru dyn onmli degil cnm ne demek :) optum yakisiklini cok tatli masallahhhh

Herkese selamlar, elimizde ihtiyaç fazlası, yeni tarihli (son kullanma tarihi 2022 yılı olan), 800 gramlık büyük kutularda, 3 kutu SMA OPTIPRO 1 (0-6 AY) bulunmakta. Piyasa fiyatının altında bir fiyata verebilirim. İhtiyacı olanlar mesaj atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…