Çocuk Hastalıkları evolvia mama bebeğimi kusturuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bu mesajı hangi mantıkla yazdınız merak ediyorum ? acaba sen bilmişlik taslamak yerine biraz daha mantıklımı düşünsen? sütüm gelse zaten neden mama arayaşına girelim iki hfta emzirdim almadığım içmediğim ilaç kalmadı iki haftada sütüm çoğalsın diye ama çoğalmadı doktora gittik mama dedi hem mama hem göğsümü veriyodum ama mamaya alıştığı için emmedi zorla emzirmeye çalıştım nosmor oluyodu ağlamktan hatta mama vermedim 4 5 saat aç bıraktım meme emsin diye ama fayda etmedi sesi kısıldı hala geçmedi kısıklığı mecburen mamaya devam ettim sütüm kesildi.Size açıklama yapmicaktım çünkü mantıksız konuşan insanlara sessiz kalmak daha mantıklı olurduda neyse anne sütünün faydalarını sizden iyi biliyorum emin olun ayrıca keyfimden mamaya para vermiyprum aç bırakayımda ölsünmü bebek gerizekalı
Size gerçekten iyi niyetimle yazmıştım. Bunları yazarken bu konuda eğitim almış yenidoğan yoğunbakım hemşiresi olarak yazdım. Siz bilirsiniz. Burda bi topik açmışsınız. Ben size kötülemek amaçla yazmadım.

Size gerçekten iyi niyetimle yazmıştım. Bunları yazarken bu konuda eğitim almış yenidoğan yoğunbakım hemşiresi olarak yazdım. Siz bilirsiniz. Burda bi topik açmışsınız. Ben size kötülemek amaçla yazmadım.
ozaman bilip bilmeden konuşmican yzmican mamaya para vermek yerine emzirin yazmışsın bilip bilmeden hemen yrgılamışsın çok zengin değiliz cnm mama hemen bitmesin diye günde iki biberon pirinç maması yapıp veriyorum durumum olmadığı için mamaya keyiften para vermiyorum yani sütüm yok diye çocuk yapmayalımmı yani?

ozaman bilip bilmeden konuşmican yzmican mamaya para vermek yerine emzirin yazmışsın bilip bilmeden hemen yrgılamışsın çok zengin değiliz cnm mama hemen bitmesin diye günde iki biberon pirinç maması yapıp veriyorum durumum olmadığı için mamaya keyiften para vermiyorum yani sütüm yok diye çocuk yapmayalımmı yani?
Siz gerçekten beni yanlış anladınız. Ben size sadece yardımcı olmak istedim. Böyle de bi yöntem var kendi sütünüzü verebilirsiniz sütünüz gelir dedim. Profesyonel yardım alabilirsiniz dedim. Bu konuda çok güzel geri dönüşler alınıyo. Çok gerginsiniz gerçekten. Mamaların ne kadar pahalı olduğunu bende biliyorum. Ayrıca mamaların ilerki dönemlerde bebeklere zarar verebildiğinide. Size sadece bu konuda yardım alın dedim. Siz olayı başka yerlere çekiyosunuz. Ben size ilk mesaj yazarken acaba burdan yardımcı olabilir miyim diye bile düşünmüştüm. Size bu şekilde mutluluklar

Siz gerçekten beni yanlış anladınız. Ben size sadece yardımcı olmak istedim. Böyle de bi yöntem var kendi sütünüzü verebilirsiniz sütünüz gelir dedim. Profesyonel yardım alabilirsiniz dedim. Bu konuda çok güzel geri dönüşler alınıyo. Çok gerginsiniz gerçekten. Mamaların ne kadar pahalı olduğunu bende biliyorum. Ayrıca mamaların ilerki dönemlerde bebeklere zarar verebildiğinide. Size sadece bu konuda yardım alın dedim. Siz olayı başka yerlere çekiyosunuz. Ben size ilk mesaj yazarken acaba burdan yardımcı olabilir miyim diye bile düşünmüştüm. Size bu şekilde mutluluklar
bence ilk yazdığın yazıyı tekrar oku tekrar oku ki anla ne yazdığını

doktor aptamil yazmış rapora aptamil progermin hipoalerjenik bebekler için tadı kokusu kötü evolvia gibi duydunuzmu hiç kullananlar vrmı ? bebeğim alerjenik değil çok şükür ama maddiyattan dolayı raporlu mama istedik evolvia yramadı aptamil yazın dedim gitmiş bunu yazmış 😔 normal aptamilden bahsetmiştim ben
Bizde raporlu mama kullandık. Doktorumuz aptamil pregomin as verdi kullandık evet tadı gerçekten kötüydü ama bebeğimiz içti ve bebeğimize iyi geldi. Alerjisi şu an yok normal süt içiyor. İhtiyacınız varsa eğer elimizde 10 kutu aptamil pregomin as mama var verebiliriz

Bizde raporlu mama kullandık. Doktorumuz aptamil pregomin as verdi kullandık evet tadı gerçekten kötüydü ama bebeğimiz içti ve bebeğimize iyi geldi. Alerjisi şu an yok normal süt içiyor. İhtiyacınız varsa eğer elimizde 10 kutu aptamil pregomin as mama var verebiliriz
nekadara veriyosunuz

Back