Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar merhaba SMA GOLD mama hakkında bilgi verebilirmisiniz . Bebeğim 2,5 kilo doğduğu için süt + mama takviyesiyle devam ediyoruz. Sma mamanın güzel kilo aldırdığını söylüyorlar. Aptamil kullanıyoruz Sma ya geçelimmi be dersiniz ?
SMA evet güzel kilo aldırıyo fakat kabız yapıyo çocuğu ben HİPP kullanıyorum maşallah çok sağlıklı çokta güzel kilo alımı var doktorum sakın değişme mamayı dedi sağlığı kilosu gayet iyi HİPP in içinde bi çok vitamin var balık yağı var çok güzel besliyo çocuğu :)ayrıca önemli olan kilo alması değil sağlıklı kilo alması
Canım biz ilk etapta anne sütüne takviye hipp,ardından aptamil kullandık yaşından sonra SMA ya geçtik, ama ben çok sonra araştırıp buldum sma yı ,yoksa aptamil kullandığım dönemde sma kullanırdım,siz ilk etapta hipp verin bence bitkisel organik bebeğin midesi kaldırır 3-5 ay olunca geçersiniz
Bence hangisini seviyorsa onu icir derim markaya bakma cocuktan cocuga fark var kimi yariyor kimisinede yaramiyor benim kizimda zayif dogdu her mamayi ullandm ynede yaramadi valla :)
Sma bende kullanıyorum suan güzel ne kilo artışı var ne eksilisi ama tek sorun kakasını koyu yeşil ve kıvamı yogun yapıyor gabız degil ama oda normalmi tabi bende anlamıs degilim
Sma bende kullanıyorum suan güzel ne kilo artışı var ne eksilisi ama tek sorun kakasını koyu yeşil ve kıvamı yogun yapıyor gabız degil ama oda normalmi tabi bende anlamıs degilim
3 ay 19 gün ya saglıklı diye degistirmek pek icime sinmiyo araştirdim anne sütüne en yakın ve en eski mama bide gaz yapmiyo köpürmüyo tek şekersiz mama o
Iyiyse degstrme memnunsan cnm kilo onmli degil yeterki huzurlu. Ve saglikli olsun bebeklermiz rabbim butun sabilerimize saglik shhat versin ilk komsuma sonra bna
Aynen cnm bnm kizim gelisimgeriligi dogdu skntdan karnmda suan 19 aylik 9 kilo :) yemesi iyi cok takildm ama takmtmyorum artk cok saglikli ve cok hareketli 1 sene durmadan kustu kullnmdgm mama kalmamati yurdmt dsin ble et atmstm ama ole br akli varki mas al lah elindn gelse bni yonetecek :)
Aynen ole bnm cocuklarm arka arkaya oldu esim askerdeydi bnde reglim yeni btmisti esim ckageldi suprizle olan oldu 2. Geldi biri 19 aylik bri 5 aylik cnm 6. Ayda hamile kaldm br kiz bir oglan iyi tuttrmusuz ama :)) sukur cok iyiler ama oglumun karaciger enzimleri yukseliyo neden oldgnu bulamyorlar cok kafam takiliyo doktor bir ara bebelac lf ve infatrine verdi biri laktozsuz biri laktozlu acaba ondanmi die dusunuyorum