11 Eylül den sonrada tüm müslümanlara terörist gözüyle bakılmıştı. Çok üzülüyorum islamı böyle yansıttıkları için. Hepimizin okuduğu Kuran aynı mı diye düşünüyorum.
malesef müslümanları birarada tutan unsurlar hayatta olmadığı için bugün müslümanlar hedef gösteriliyor ve müslüman ülkeler bir olup karşı koyamıyoruz..islamiyetin bu şekilde tanınması kadar acı veren hiçbirşey yok..
halbuki bu saldırıların hiçbiri ne dinimizde ne kitabımızda var krizim. Allah yardımcımız olsun.malesef müslümanları birarada tutan unsurlar hayatta olmadığı için bugün müslümanlar hedef gösteriliyor ve müslüman ülkeler bir olup karşı koyamıyoruz..
Doğruya doğru şunlardan da korkulamayacak gibi değil ki.
Bizim gözümüzün alışkın olmasına rağmen dolmuşta yanıma çarşaflı biri oturunca rahatsız oluyorum.
İçindeki kadın mı, erkek mi belli değil.
hangi fedakarlık? bu kısmı tam olarak anlayamadım?inançları için gösterdikleri fedakarlığı
şimdi çarşaf isteyen giyer. saygı duyarım. ama neden erkek olsa rahatsız oluyorsunuz sorusu garip geldi.Kadın mı erkek mi belli değil mi?
Varsayalım erkek. Yanımıza erkek oturunca rahatsız mı oluyoruz?
Şahsen çarşaf giyen birinden bu zamana kadar zarar görmedim. Kadın erkek ayrım yapmadan söylüyorum.
Kişisel görüşüm de inançları için gösterdikleri fedakarlığı taktir ediyorum.
Yanımda kadın kılığında çarşafa bürünmüş bir erkek oturması çok masumane olmasa gerek.Kadın mı erkek mi belli değil mi?
Şahsen çarşaf giyen birinden bu zamana kadar zarar görmedim. Kadın erkek ayrım yapmadan söylüyorum.
resmen komik olmuş sorusu.şimdi çarşaf isteyen giyer. saygı duyarım. ama neden erkek olsa rahatsız oluyorsunuz sorusu garip geldi.
bir erkeğin çarşaf giymesinden rahatsızlık duymak başka, yanında erkek oturması başka.
çarşaf giyen erkek kamuflaj için bunu yapar.
ki buda genelse yasak yada suç teşkil edecek birşey amacıyla yapılır.
canlı bomba olayı mesela..
ışid sayesinde... kim bilir daha neler olacak
Kadın mı erkek mi belli değil mi?
yazından ne demek istediğini anladım ama burasını anlamadımm..Kadın mı erkek mi belli değil mi?
Varsayalım erkek.
İyi ediyorlar. Kurunun yanında yanan yaş misali oluyor bazıları ama, iyi ediyorlar.
Ne yapacağınızı şaşırdınız. Çarşaf giyen erkeği savunuyorsunuz farkında mısınız? Büyük harfle yazayım hatta "ÇARŞAF GİYEN ERKEK"...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?