Slovakya'dan Müslümanlarla ilgili şok karar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Slovakya Başbakanı, Paris'teki saldırının ardından ülkede ikamet eden tüm Müslümanları takip altında tuttuklarını açıkladı.
Sitene Ekle

AA

Slovakya Başbakanı Robert Fico, Slovak haber kanalı TA 3'e yaptığı değerlendirmede "Slovakya Cumhuriyeti topraklarında ikamet eden tüm Müslümanları takip altında tutuyoruz. Bunların çoğunluğu burada yasal olarak yaşıyor" dedi. Slovakya İslam Vakfı, bu sözlere tepki olarak yaptığı açıklamada, Fico'nun insanları dini nedeniyle "tehdit" olarak gördüğünü vurgulayarak "Robert Fico alenen Slovakya'nın demokratik ve özgür bir ülke olduğu efsanesini yıktı" ifadesini kullandı.
http://www.milliyet.com.tr/slovakya-dan-muslumanlarla-ilgili/dunya/detay/2148938/default.htm

11 Eylül den sonrada tüm müslümanlara terörist gözüyle bakılmıştı. Çok üzülüyorum islamı böyle yansıttıkları için. Hepimizin okuduğu Kuran aynı mı diye düşünüyorum.

ışid sayesinde... kim bilir daha neler olacak

malesef müslümanları birarada tutan unsurlar hayatta olmadığı için bugün müslümanlar hedef gösteriliyor ve müslüman ülkeler bir olup karşı koyamıyoruz..
halbuki bu saldırıların hiçbiri ne dinimizde ne kitabımızda var krizim. Allah yardımcımız olsun.

Kadın mı erkek mi belli değil mi?

Varsayalım erkek. Yanımıza erkek oturunca rahatsız mı oluyoruz?
Şahsen çarşaf giyen birinden bu zamana kadar zarar görmedim. Kadın erkek ayrım yapmadan söylüyorum.

Kişisel görüşüm de inançları için gösterdikleri fedakarlığı taktir ediyorum.

habere yorum yapayım önce,
Batı'daki kaygıyı anlıyorum, rahatsız oluyorlar ve tüm müslümanları "potansiyel" düşman olarak görüyorlar, ama tüm müslümanlar potansiyel terörist değil, terör örgütlerine katılmanın çok farklı saikleri var, müslüman bir kadın IŞİD'e katılmayı tercih etmezken sarışın mavi gözlü bir Slav Cihad'ın bir parçası olmak isteyebiliyor. o yüzden böyle düşünseler de hiç olmazsa açıklayıp bu kadar aleni bir ayrımcılık yapmasalar ve fişlemeyi normalleştirmeseler.

inançları için gösterdikleri fedakarlığı
hangi fedakarlık? bu kısmı tam olarak anlayamadım?

şimdi çarşaf isteyen giyer. saygı duyarım. ama neden erkek olsa rahatsız oluyorsunuz sorusu garip geldi.
bir erkeğin çarşaf giymesinden rahatsızlık duymak başka, yanında erkek oturması başka.
çarşaf giyen erkek kamuflaj için bunu yapar.
ki buda genelde yasak yada suç teşkil edecek birşey amacıyla yapılır.
canlı bomba olayı gibi mesela..

Yanımda kadın kılığında çarşafa bürünmüş bir erkek oturması çok masumane olmasa gerek.
Şu devirde doğuda kaç kadın kılığına girmiş terorist resmi yayınlandı acaba.
Kapanmaya hiç bir şekilde karşı değilim, elhamdülillah müslümanım da ama çarşafla kapanmak bana son derece itici geliyor. Sadece şahsi fikrim.

resmen komik olmuş sorusu.

ışid sayesinde... kim bilir daha neler olacak

IŞİD'den önce de El Kaide vardı, 11 eylül saldırıs falan. O zamanda savaş açılmıştı müslümanlara.

Ama o saldırıların Bushun oyunu olduğu, El Kaidenin değil kendilerinin bombalarla patlatıldığı ortaya çıktı ama millete El Kaide, İslamik terör örgütü algısı oturmuştu, El Kaide yaptı yalanına inanılmıştı. Oysa gerçekler deşifre edildi de kim umursadı.

IŞİD de böyle birşey, İslam ile ilgisi yok, birilerinin algı operasyonu, IŞİDin içi islam düşmanı dolu.

3. dünya savaşı olursa Haçlı Seferi şeklinde olacak azizim... Bahane de IŞİD olacak. Rabbim güçsüzü korusun..

geçenlerde çarşaf giyen bir erkek canlı bomba çıktı ya.

i, 13 Kasım, 21:26'da güncellendi
Onedio MedyaOnedio Üyesi
Twitter'da Paylaş42bOKUNMA
Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir banka şubesinde, çalışanları rehin alan silahlı kişiye 5 saatten fazla süren ikna çabalarının ardından operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürü, şüphelinin ağır yaralı olduğunu açıkladı; "Üstündeki bomba düzeneği vardı, etkisiz hale getirildi" dedi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, banka şubesine yapılan operasyonla ilgili, şüpheliye müdahale edildiğini ifade etti. "4 rehine sağ salim kurtarıldı" diyen Yarımel, "Zanlıya yönelik operasyon düzenlendi. Zanlı ağır yaralı. Şu anda hastaneye kaldırılıyor. Üstünde bomba düzeneği var. Gerekli önlemler alındı. Şahsın üzerindeki düzenek bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi" dedi.

Yarımel, operasyonda bir özel harekât polisinin de hafif yaralandığını ve hastaneye sevk edildiğini belirtti.

Rehine krizinde yaşananlar
Bugün Gölcük'te Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi'ndeki bir banka şubesine gelen silahlı kişi, içeridekileri rehin aldı.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ekipler caddede güvenlik önlemi alarak trafiğe kapattı. Bölgede tedbir amacıyla ambulans bekletildi.

Bankaya çarşafla girmiş
DHA'nın aktardığı bilgiye göre bankaya saat 17:00 sıralarında üzerinde çarşafla giren şüpheli, tabancayla tehdit ettiği banka çalışanlarını bir odaya kilitledi.

Ne yapacağınızı şaşırdınız. Çarşaf giyen erkeği savunuyorsunuz farkında mısınız? Büyük harfle yazayım hatta "ÇARŞAF GİYEN ERKEK"...

yazından ne demek istediğini anladım ama burasını anlamadımm..
Varsayalım erkek.

Aklıma kemal sunalın filmi geldi..
Böreği yemeeee,çarşafı giy

Çarşaf giymiş bir ekek görürseniz ordan mümkün olduğunca hızlı kaçın...ve direk 155 i arayın...hiçbir yasal açıklaması olamaz...

Ne yapacağınızı şaşırdınız. Çarşaf giyen erkeği savunuyorsunuz farkında mısınız? Büyük harfle yazayım hatta "ÇARŞAF GİYEN ERKEK"...

Öyle deme ama öyle deme, İnançları gereği çarşaf giyen fedakar erkek sonuçta o neden hor gördün ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…