• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama slmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1987
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
18
1
88
- Yurtdışı
ark merhaba..ben yeni uye oldum hatta az once..o yuzden pek bilmiyorum siteyi henuz...sacma bi durum oldu bu basligi acmam biliyorum ama bidaha olmucak o yuzden cok ozur dilerim...ama eger varsa bana dogal yolla sac rengi nasl koyulastiralbirmi die bi konunun linkini verebilrimsinz ben bulamaiyorm malesef..tskurler...

dogal yolla cnm saçın rengi açılırda(papatya suyu,güneş,deniz suyu), koyulaşması zor bence..

tsk ederim anliyorm... ama ben aramaya devam edeyim sende bsy ogrenirsen yaz lutfn burda bi link varmis o konuyla ama bulamiyorm o linki...

valla arkadışım ben ceviz kabuğunun koyulaştırdığını duymuştum.. ama yaş olan varya yeşil oluyo onu ezip sürersen doğal boya gibi olurmuş ama hiç denemediç teyzem beyaz saçına yapardı eskiden böle çikolata kahvesi gibi felan oluyordu sanırım rengi.. ama tabi onun saçı beyazdı:)

aramıza hoşgeldin senin için araştırdım ve bunu buldum bilmeme faydası olurmu canım
1.Pırasanın yeşil yapraklarından 3 avuç alarak, 1 litre suya atıp kaynatın.

2.Çay ve soğan kabuğundan güçlü bir demleme yapın.

Şampuandan sonra bu iki yöntemden hangisini seçiyorsanız, saçınızı o suyla durulayın.

Arkadaslar hepinize yardimlarinzdan dolayi tek tek tsk ederim..Simdi benim saclarim sari ama cok acik sari degl koyu sarida degil boyle bal rengi gibi bsy nsl tarif etsem...ben biraz daha koyu olsun yani biraz kahverengiye baksinlar istiyorum bu formuller ise yarar dglmi...?

Back