ya benimde 6 günüm var .........bebek planımız yok şuan ama süpriz olabilir eşim soktu kafama bu sefer sen hamilemisin aşkım göğüslerin nasıl oldu böyle,iyice güzelleştin oğlan olcak kesin ,iki canlısın ya ondan doymuyon diyo bende dalgaya vuruyom .......ya gerçekten kızlar göğüslerim hiç bukadar şişmemişti sanki bide uçlarındaki kahve bölge de şiş benim ,kasıklarımda adet olucam gibi ağrım oluyo belim zaten ağrıyo ,ateş basıyo,bi ara üşüme giriyo gece uyumuyorum gündüz kalkamıyorum,hep açım hep!ki yemek yemeği unutan biriyim çoğu zaman ,wc ye gitmekten yoruldum artık ,akıntım var ,karnım şiş kocaman oldu ya,hep yorgunum ,susuzluktan ölücem sanki içim yanıyo,ruh halim zaten karışık offf bugün dedim kendi kendime bende bişey var ama hayırlısı diye ...bakalım nolcak 6 gün sonra :) hepimize hayırlı olsun Allah gönlümüze göre versin ....eşimin ailesinde çok ikiz var bide ikiz olurmuş diyo eşim....off soktu kafama işte geçmez bu 6 gün test yaptım 2 gün önce eşim illa yaptırdı 2. çizgi silik gibiydi ama emin olamadık .........