Yemek yemeyince cok mutsuz olanlardanim ama artik her pazartesi baslicam diye diyee kilolari kattikca kattim yarin nasilsa basliyacam ...insallah bu diyeti basarabilirim 10 kilo vermek istiyorum 74 kiloyum 64 dusmek istiyorum))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekurler canimm cok sevinirimm arkadas olunca insan daha da motive oluyorr senin kilon yokki canim yaa 74 kiloyum ben
Haklisin canim .insallah basarmak istiyorum kosu bandi mi aldin sen?bende de bisiklet var ama hic kullanmiyordum odada durup duruyor bugun yapicam kendime almistim yaparim spor evde diye benim oglanlar kullaniyor:)oyun oynarken.sen diyetini nasil yapmayi dusunuyorsun ??
Kızlar bnde zayflamak ıstıyorum boyum 172 kilom açken 56 ama 53 olmk ıstyrm cnku 29 agstsda dugnm vr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım. Verirsin inşallah ya dert ettiğin şeye bakKuğu gibi bir gelin olursun boyunda maşallah çok iyi sıkıntıya girme
Evet koşu bandı aldım. Bir de yanında hediye olarak pedallı bisiklet tarzı bir spor aleti verdiler. Ondan da yapacağım. Ben kendimi bildim bileli diyetli gibiyim aslında 1 tabak dolusu yemek yediğimi bile hatırlamıyorum. Un, şeker, yağ bunlar ile yıllar önce vedalaştım. Çayı, kahveyi şekersiz içerim. Yemeklerimi haşlanmış yaptırırım anneme yağ koydurmam vs. Sabah hafif bir kahvaltı peynir yerine lor yiyorum tadı gayet güzel geliyor banadomates salatalık öğlen de meyve yiyorum azar azar. Akşama doğruda salata yiyorum içinde haşlanmış tavuklar oluyor. Geceleri ise acıktığımda salatalık domates yiyorum yoğurt yiyorum maden suyu içiyorum arkasından. Maden suyu içince mide şiştiği için beni tok gibi hissettiriyor baya bir Böyle yapa yapa önceden 47 kiloya düşmüştüm. Yine bu şekilde giderim ve suyumu eksik etmem. Her gün 2,5 veya 1,5 litre su içerim.
İnşallah canm yaa sımdı napcaz bı program yapalm kızlar
Canm ne 47 kilosu o kadarı cok kotu ya bnce sakm okadar zayflama soka grdm 47yı gorunce :))
Ben daha yeni uye oldugum sitede biraz acemiligim var kusura bakmayinn vallahii
Ya benim koşu bandı yarın kurulacak yarından itibaren koşup yürüyeceğim diyet yine aynı şekilde kendimce yapmaya çalışır 2,5 olmadı 1,5 litre su içerim.. Bakalım nasıl olacak.. Sen neler yapacaksın ? Daha doğrusu neler yapmayı düşünüyorsun?
Cnm bn oruc tuttugm için ztn iftarda fln yıyeblyrm sahurda artık ymıyorm akşmda yuruyus ypyrm mekik çekyrm bklm bu şekilde veryrm azda olsa :)
Ben daha yeni uye oldugum sitede biraz acemiligim var kusura bakmayinn vallahii
Güzeelazar azar kilo vermek daha sağlıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?