slm kızlar bi akıl verin doğum sonrası ilişki..........

sadece sevişemediğin için gerginsin üzülme arkadaşım ben anlıyorum seni.

gergin deilim şekerim bekar ve çocuksuz birinin beni anladığını da hiç sanmıyorum

diğer konularına baktım erken boşalma sorunu, üstüne hamilelik, üstüne utanma derken gerçekten ben senı anlayamam çünkü böyle problemlerim yok

senın canını da sıkmak istemem birbirimize burada laf sokacak vaktimiz yok gerekte yok

sadece git kocanı öp benim istediğim bu, git kocanı kocaman öp, üstüne atla mutlu olun UTANMA.bütün kadınlar seks yapmak istedikleri zaman kocalarına gidebilsinler bu normal bu ayıp değil.ben bunu söylemek istedim sen hemen klasik kk töresini uyguladın sen anlamazsın diyerek.

nereden biliyorsun benim aktif bir cinsel hayatım olmadığını?

çocuk doğurmadım senı sadece o konuda anlayamam ama bir kadının sevdiği adama dokunmak istemesinin nasıl birşey olduğunu bilebilirim.

sadece konuş bu olay bu kadar basit bir şekilde çözülebilir

hadi kal sağlıcakla bebeğinde hayırlı olsun.

kk'nın şu klişesi hiç bitmeyecek ben bekarkende aynıydı şimdi evliyim hamileyim hala aynı, sen bekarsın çocuğun yok anlamazsın sanki evlilikle çocuk yakamızda madalya, e ben evliyim mutfakta seviştiğimi de biliyorum eşim duş alırken kıyafetlerimle yanına dalıp onu baştan çıkardığımı da bende mi fazla film izliyorum ki

iyide arkadaşlar ben zaten kocama öle şeyler yazpamadığım için yazmıştım önerilerinizi almak içinsizin dediklerinizi yapabilsem zaten skonu açmazdım herkesin kişiliği farklı neyse zaten uzatmaya gerek kalmadı yinede teşekkürler yorumlarınız için

merak eden kızlar ... dün gece sonunda hasret bitti benim bişi sölememe gerek kalmadan hemde eşim biraz geç geldi bebeğimde uyuyordu yanıma uzandı sonra bende sarıldım özledim falan dedim gerisi geldi öleee işte

işte bu kadar yaa gazanız mübarek olsun sevindim

daha önce yaptığın bişey iiçin neden utanıyosunki

çok ilginç utanman gerçekten

birde arkadaşlar ben o işi yapmaya utanıyorum demedim epeydir ayrı kaldık uzun zaman oldu adam da çocuktan dolayı yakkaşamıyor ben nasıl birlikte olmayı istediğimi zamanı geldiğini söylemeye utandım bu nes artık sorun yok gerisi gelir zaten

hakikaten ya çamaşır suyundan rengi beyazlamış eşofman altımla bi ben sevişiyorum gibi geliyor şu gecelikleri, topuklu terlikleri falan okudukça.

6 senedir romantik yabancı filmlerde yaşıyomuşum da haberim yokmuş
hiç planlı yapmadık biz o işi
sizin de sorununuzu çözdüğünüze sevindim.
erkek sadece 1 işarete bakar zaten.
senin bir masum öpücüğün onun için açık bir davetiye

canım cok iyi,sevindim senin adına.arayı açma artık bu kadar cünkü alışır bak.. benden sölemesi

insan eşiyle rahatça konuşmalı neden utanıyorsunuz ki.cevabı eşinizde bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…