canım sen evli değilsin muhtemelen birazda fazla romantik yabancı film izlemişsin senin o dediğin makarna haşlarken sevişme falan filmlerde oluyoyada ilişkinin ilk başlarında sen bi evlen bide çocuk doğur ondan sonra görelim ha tabi yabancı filmlerdeki kadar romantik bi kocan olursa orasını bilemem
sadece sevişemediğin için gerginsin üzülme arkadaşım ben anlıyorum seni.
gergin deilim şekerim bekar ve çocuksuz birinin beni anladığını da hiç sanmıyorum
canım sen evli değilsin muhtemelen birazda fazla romantik yabancı film izlemişsin senin o dediğin makarna haşlarken sevişme falan filmlerde oluyoyada ilişkinin ilk başlarında sen bi evlen bide çocuk doğur ondan sonra görelim ha tabi yabancı filmlerdeki kadar romantik bi kocan olursa orasını bilemem
kk'nın şu klişesi hiç bitmeyecek ben bekarkende aynıydı şimdi evliyim hamileyim hala aynı, sen bekarsın çocuğun yok anlamazsın sanki evlilikle çocuk yakamızda madalya, e ben evliyim mutfakta seviştiğimi de biliyorum eşim duş alırken kıyafetlerimle yanına dalıp onu baştan çıkardığımı da bende mi fazla film izliyorum ki
diğer konularına baktım erken boşalma sorunu, üstüne hamilelik, üstüne utanma derken gerçekten ben senı anlayamam çünkü böyle problemlerim yok
senın canını da sıkmak istemem birbirimize burada laf sokacak vaktimiz yok gerekte yok
sadece git kocanı öp benim istediğim bu, git kocanı kocaman öp, üstüne atla mutlu olun UTANMA.bütün kadınlar seks yapmak istedikleri zaman kocalarına gidebilsinler bu normal bu ayıp değil.ben bunu söylemek istedim sen hemen klasik kk töresini uyguladın sen anlamazsın diyerek.
nereden biliyorsun benim aktif bir cinsel hayatım olmadığını?
çocuk doğurmadım senı sadece o konuda anlayamam ama bir kadının sevdiği adama dokunmak istemesinin nasıl birşey olduğunu bilebilirim.
sadece konuş bu olay bu kadar basit bir şekilde çözülebilir
hadi kal sağlıcakla bebeğinde hayırlı olsun.
merak eden kızlar ... dün gece sonunda hasret bitti benim bişi sölememe gerek kalmadan hemde eşim biraz geç geldi bebeğimde uyuyordu yanıma uzandı sonra bende sarıldım özledim falan dedim gerisi geldi öleee işte
daha önce yaptığın bişey iiçin neden utanıyosunki
çok ilginç utanman gerçekten
bu arada o ne ya gecelik topuklu terlik ve parfüm olmadan sevişilmiyor mu (sizi kastederek söylemiyorum bunları yanlış anlamayın)
hangi konuya denk gelsem duşumu alırım seksi iç çamaşırlarımı giyerim parfüm sıkarım saçımı düzleştiririm makyajımı yaparım vs
bu ne ya mutfakta makarna haşlarken spontan bir biçimde sevişmeye başlayamıyor mu kadınlar
bir ön hazırlık mı yapmak gerekiyor...
bu bana başka bir şeyi çağrıştırıyor.
merak eden kızlar ... dün gece sonunda hasret bitti benim bişi sölememe gerek kalmadan hemde eşim biraz geç geldi bebeğimde uyuyordu yanıma uzandı sonra bende sarıldım özledim falan dedim gerisi geldi öleee işte
kızlar daha öncde hamileyken konu açmıştım ilişkiye girme diye biz en son ilişkiye gireli tam bir yıl oldu hala tıkyok doğum yapalı 4 ay oldu yok hamilyken korkuyoduk giremiyoduk şimdide ben bebekle çok yoruluyorum akşamları erkenden uyuyorum falan ama eşimde hiç konuyu açmıyor o da istiyor hissediyorum ama ben reddederim diye yanaşamıyor
ben tam karar verdim bebeği uyuttum bu akşam bişiler yapıyım diye aa olmadı utanıyorum nasıl yaklaşacamı bilmiyorum ama çok özledim onu üstelik ayrı yatıyoruz hala bebeğin sesine uyuyamadığı için geceleri sabah zor kalkıyo işte zor çalışıyomuş doğru ama fabrikada calışıyo işi biraz ağır makinelerle falan ama ben kocamı çok özledimbide burda bazılarınn konularını okudum eşleri hiç istemiyomuş doğumdan sonra falan korktum açıkcası sizce napıyım bi akıl verin:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?