slm kızlar bi akıl verin doğum sonrası ilişki..........

canım sen evli değilsin muhtemelen birazda fazla romantik yabancı film izlemişsin senin o dediğin makarna haşlarken sevişme falan filmlerde oluyo :ssz:yada ilişkinin ilk başlarında sen bi evlen bide çocuk doğur ondan sonra görelim ha tabi yabancı filmlerdeki kadar romantik bi kocan olursa orasını bilemem

sadece sevişemediğin için gerginsin üzülme arkadaşım ben anlıyorum seni.

gergin deilim şekerim bekar ve çocuksuz birinin beni anladığını da hiç sanmıyorum

diğer konularına baktım erken boşalma sorunu, üstüne hamilelik, üstüne utanma derken gerçekten ben senı anlayamam çünkü böyle problemlerim yok

senın canını da sıkmak istemem birbirimize burada laf sokacak vaktimiz yok gerekte yok

sadece git kocanı öp benim istediğim bu, git kocanı kocaman öp, üstüne atla mutlu olun UTANMA.bütün kadınlar seks yapmak istedikleri zaman kocalarına gidebilsinler bu normal bu ayıp değil.ben bunu söylemek istedim sen hemen klasik kk töresini uyguladın sen anlamazsın diyerek.

nereden biliyorsun benim aktif bir cinsel hayatım olmadığını?

çocuk doğurmadım senı sadece o konuda anlayamam ama bir kadının sevdiği adama dokunmak istemesinin nasıl birşey olduğunu bilebilirim.

sadece konuş bu olay bu kadar basit bir şekilde çözülebilir

hadi kal sağlıcakla bebeğinde hayırlı olsun.

canım sen evli değilsin muhtemelen birazda fazla romantik yabancı film izlemişsin senin o dediğin makarna haşlarken sevişme falan filmlerde oluyo :ssz:yada ilişkinin ilk başlarında sen bi evlen bide çocuk doğur ondan sonra görelim ha tabi yabancı filmlerdeki kadar romantik bi kocan olursa orasını bilemem

kk'nın şu klişesi hiç bitmeyecek ben bekarkende aynıydı şimdi evliyim hamileyim hala aynı, sen bekarsın çocuğun yok anlamazsın sanki evlilikle çocuk yakamızda madalya, e ben evliyim mutfakta seviştiğimi de biliyorum eşim duş alırken kıyafetlerimle yanına dalıp onu baştan çıkardığımı da bende mi fazla film izliyorum ki

kk'nın şu klişesi hiç bitmeyecek ben bekarkende aynıydı şimdi evliyim hamileyim hala aynı, sen bekarsın çocuğun yok anlamazsın sanki evlilikle çocuk yakamızda madalya, e ben evliyim mutfakta seviştiğimi de biliyorum eşim duş alırken kıyafetlerimle yanına dalıp onu baştan çıkardığımı da bende mi fazla film izliyorum ki

diğer konularına baktım erken boşalma sorunu, üstüne hamilelik, üstüne utanma derken gerçekten ben senı anlayamam çünkü böyle problemlerim yok

senın canını da sıkmak istemem birbirimize burada laf sokacak vaktimiz yok gerekte yok

sadece git kocanı öp benim istediğim bu, git kocanı kocaman öp, üstüne atla mutlu olun UTANMA.bütün kadınlar seks yapmak istedikleri zaman kocalarına gidebilsinler bu normal bu ayıp değil.ben bunu söylemek istedim sen hemen klasik kk töresini uyguladın sen anlamazsın diyerek.

nereden biliyorsun benim aktif bir cinsel hayatım olmadığını?

çocuk doğurmadım senı sadece o konuda anlayamam ama bir kadının sevdiği adama dokunmak istemesinin nasıl birşey olduğunu bilebilirim.

sadece konuş bu olay bu kadar basit bir şekilde çözülebilir

hadi kal sağlıcakla bebeğinde hayırlı olsun.

iyide arkadaşlar ben zaten kocama öle şeyler yazpamadığım için yazmıştım önerilerinizi almak içinsizin dediklerinizi yapabilsem zaten skonu açmazdım herkesin kişiliği farklı neyse zaten uzatmaya gerek kalmadı yinede teşekkürler yorumlarınız için :66::66:

merak eden kızlar ... dün gece sonunda hasret bitti benim bişi sölememe gerek kalmadan hemde eşim biraz geç geldi bebeğimde uyuyordu yanıma uzandı sonra bende sarıldım özledim falan dedim gerisi geldi öleee işte :12::12::12:

merak eden kızlar ... dün gece sonunda hasret bitti benim bişi sölememe gerek kalmadan hemde eşim biraz geç geldi bebeğimde uyuyordu yanıma uzandı sonra bende sarıldım özledim falan dedim gerisi geldi öleee işte :12::12::12:

işte bu kadar yaa gazanız mübarek olsun sevindim :16:

daha önce yaptığın bişey iiçin neden utanıyosunki

çok ilginç utanman gerçekten

birde arkadaşlar ben o işi yapmaya utanıyorum demedim epeydir ayrı kaldık uzun zaman oldu adam da çocuktan dolayı yakkaşamıyor ben nasıl birlikte olmayı istediğimi zamanı geldiğini söylemeye utandım bu nes artık sorun yok gerisi gelir zaten

bu arada o ne ya gecelik topuklu terlik ve parfüm olmadan sevişilmiyor mu (sizi kastederek söylemiyorum bunları yanlış anlamayın)

hangi konuya denk gelsem duşumu alırım seksi iç çamaşırlarımı giyerim parfüm sıkarım saçımı düzleştiririm makyajımı yaparım vs

bu ne ya mutfakta makarna haşlarken spontan bir biçimde sevişmeye başlayamıyor mu kadınlar

bir ön hazırlık mı yapmak gerekiyor...

bu bana başka bir şeyi çağrıştırıyor.

hakikaten ya çamaşır suyundan rengi beyazlamış eşofman altımla bi ben sevişiyorum gibi geliyor şu gecelikleri, topuklu terlikleri falan okudukça. :52:

6 senedir romantik yabancı filmlerde yaşıyomuşum da haberim yokmuş :1:
hiç planlı yapmadık biz o işi
sizin de sorununuzu çözdüğünüze sevindim.
erkek sadece 1 işarete bakar zaten.
senin bir masum öpücüğün onun için açık bir davetiye :34:

canım cok iyi,sevindim senin adına.arayı açma artık bu kadar cünkü alışır bak.. benden sölemesi:34::16:

kızlar daha öncde hamileyken konu açmıştım ilişkiye girme diye biz en son ilişkiye gireli tam bir yıl oldu hala tıkyok doğum yapalı 4 ay oldu yok hamilyken korkuyoduk giremiyoduk şimdide ben bebekle çok yoruluyorum akşamları erkenden uyuyorum falan ama eşimde hiç konuyu açmıyor o da istiyor hissediyorum ama ben reddederim diye yanaşamıyor
ben tam karar verdim bebeği uyuttum bu akşam bişiler yapıyım diye aa olmadı utanıyorum nasıl yaklaşacamı bilmiyorum ama çok özledim onu üstelik ayrı yatıyoruz hala bebeğin sesine uyuyamadığı için geceleri sabah zor kalkıyo işte zor çalışıyomuş doğru ama fabrikada calışıyo işi biraz ağır makinelerle falan ama ben kocamı çok özledim :43:bide burda bazılarınn konularını okudum eşleri hiç istemiyomuş doğumdan sonra falan korktum açıkcası sizce napıyım bi akıl verin:2:

insan eşiyle rahatça konuşmalı neden utanıyorsunuz ki.cevabı eşinizde bulursunuz.

Back