• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlarrr regl günüm 3 gün geçti :SSSS

bnm bugün 8. günüm...4. günde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı...kan da yanlış çıkma ihtimali var mıdır yoksa erken mi davrandım...bende de saydığınız tüm belirtiler var...

bazı kişilerde kanda da geç çıkıyormuş diye duydum , biraz daha bekle istersen ..

bnm bugün 8. günüm...4. günde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı...kan da yanlış çıkma ihtimali var mıdır yoksa erken mi davrandım...bende de saydığınız tüm belirtiler var...

valla benim bildiğim,adet bitiminden sonta 12. gün yumurtlama oluyoya eğer spermler tuttuysa 1 hafta içinde kan testinde çıkıyo zaten kan testi çok güvenilir yani ama tabi geç çıkarmı zannetmem çünkü8 gün geçti diyosun imkansız bişey ama stres yapıyorsan adetin ondan gecikmiş olabilir canım üzülme herşeyin hayırlısı yinede bekle sakin ol:66::66:

valla benim bildiğim,adet bitiminden sonta 12. gün yumurtlama oluyoya eğer spermler tuttuysa 1 hafta içinde kan testinde çıkıyo zaten kan testi çok güvenilir yani ama tabi geç çıkarmı zannetmem çünkü8 gün geçti diyosun imkansız bişey ama stres yapıyorsan adetin ondan gecikmiş olabilir canım üzülme herşeyin hayırlısı yinede bekle sakin ol:66::66:
cnm tşkler bilgin için...bi an testte yanlışlık olduğunu sanmıştım...az önce adet oldum...stresste yapmadım ama başka sebepler olabilir...bilgiler için tşkler

merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...

gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...

-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
-çok zayıf olmama ragmen göbişim çıkıo akşamları,ve çok sert...

ve şimdi sizden yardım istiyorum test almalıyım,kan testi mi yaptryım,daha bekliyim mi..lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsınlar :)
Allah bütün bebek isteyen anne adaylarının gönlüne göre versin sevgiler.......

:80:arkadasim insallah hamilesindir ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN ama fazla umitlenme adet gecikmesi sadece hamileliklee alakali degil benimde kasimda 5 gun gecikmisti test yaptim negatif cikti yinede kafayi yiyecektim hamilemiiyim die lavaboya gittigimde dua ediordum insallah adet olmam die kendimi hamile ilan edecekken lavaboya bi gittim olmusum ocak ayindada onceki ay geldigi gunden 3 gun gecikti yine umitlendim ama bu ay umitlenmiorum zamana biraktim herseyin hayirlisi diorum saglikli olsunda gec olsun guc olmasin :emir_bebek:bide bahsettigin beliirtiler psikolojikte olabilir bebegin olsun cok istiorsan kendi kendine mesela belki istahin acildi fazla yemeye basladin hemen hamilemiyim die dusunuorsun bende senin gibiyim yada belki usuttun idrara fazla cikion acaba hamilemiyim cok istedigin icin heerseyi ona yoruo olabilirsin kendini fazla umitlendirip hayal kirikligina ugrama herseyi zamana birak:emir_bebek: ben sadece tavsiede bulunuorum yanlis anlama bole bilmis gibi konuusuorum ama sadece yardimci olmak istiorum:nazar: bende her ay adetim gelmeden test yapiordum bise farkli olsa hemen acaba hamilemiyim die dusunuorum aslinda yanlis yapioruz strese girmek yerine sabredip herseyi zamana birakmak en iyisi ALLAHIM zaten hayirli zamanda nasip eder insallah isteyen herkesede nasip etsin(AMIN)biraz uzun yazdim gerci sanirim bugun kan testi yaptiracaktin sonucu yazarsan sevinirim bizi merakta birakma hakkinda hayirlisi biraz uzun oldu yazim umarim okursun:nazar::emir_bebek::80:

[sıze="3"]arkadastan hala haber yok merak ıcındeyım umarım hamılesındır allahım herkesın gonlune gore versın(amın) ve ınsallah bızı merak ıcınde bırakmassın[/sıze]

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar gecen ay 1 ınde reglı oldum ve hep 1 hafta erken gelırdı.yumurtlama dönemınde esımle ılişkiye girdik .ve bugun 1 mart ve hala adetım gelmedı.kasıklarıma bıcak batırıyolarmıs gıbı oluyor.akıntı 1 haftadan beri cok gelıyor.kasıklarım taş gibi.ıdrar testı yaptım ama dun negatif cıktı sızce ben hamılemıyım fıkrınızı söylermısınız.test yaptrmalımıyım yoksa 1 kac gun daha beklemelemıyım.allah isteyen herkese nasip etsin inşlah.banada aminnnn:)

arkadaslar gecen ay 1 ınde reglı oldum ve hep 1 hafta erken gelırdı.yumurtlama dönemınde esımle ılişkiye girdik .ve bugun 1 mart ve hala adetım gelmedı.kasıklarıma bıcak batırıyolarmıs gıbı oluyor.akıntı 1 haftadan beri cok gelıyor.kasıklarım taş gibi.ıdrar testı yaptım ama dun negatif cıktı sızce ben hamılemıyım fıkrınızı söylermısınız.test yaptrmalımıyım yoksa 1 kac gun daha beklemelemıyım.allah isteyen herkese nasip etsin inşlah.banada aminnnn:)

canım bikaç gün bekle sonra yine test yap sonuç belli olacaktır mesela benim ilk bebişimde 30unda olurdum heray ayın 2inde test yaptım pozitif çıkmıştı
2.bebişimdede 2 gün geçti yapptım yine pozitif çıkmıştı
birde eğer çok çocuk istiyorsan hiç strese girme olsun olsun diye kafana takma boşver normal hayatına devam et bak nasıl tutuyo benim 10 ay hiç gebelik olmadı her ay çok fena fiyaskoyla karşılıyorduk çok takıyodum kafama ama sonunda aman olmazsa olmaın ben üzmicem kendimi banane dedim yine yumurtlama gününde değilde ben adetimin bitiş günü yıkandım 4gün işte az geliyodu akıntı gibi ozaman girdik ilişkiye bekledim yatakta 1saat altıma yastık koyarak işte o ay tutmuş darısı başına:62::62:

:49:valla cok ıstıyroum.2 kere oldu fıyaskoya bende dustum :D ınslh bu sefer olmaz cnm ya :/:/

inşallah canım moralini bozma boşver hiç düşünme belkide şuan içinde bi canlı yaşama tutunmaya çalışıyordur ha ne dersin dualarım seninle canım:49::49::66::66:

hamile değilmişim :(:(:(aynı belırtılerı yasadım ama kandırdı bu ay duzene gırdı herhalde cok uzulduum:(:50:

benimde 3 gün gecikti adetim ama hiçbir belirti yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi :26: :26: dayanamayıp gebelik testi yaptım o da negatif çıktı ama hemen belli olmayabiliyormuş beklemedeyim acaba ne olacakk.... ama beklemek ne zormuş :31:

Back
X