Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kızlarrr regl günüm 3 gün geçti :SSSS
- Konu Sahibi ecetan86
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...
gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...
-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
arkadasım bunlar hamilelik belirtileri gibi. ablamda henüz 2 haftalıkken iştahının açılmasından anlamıştı gebeliğini o derecede yemek yiyor ama doymuyordu senin reglin geçmiş idrar testi alıp yapabilirsin ama kesin sonuç dersen kan testi yaptır derim ben.
ama çiğ köfte yememelisin gebelikte ona dikkat et .
ayyy kızlar akşamüstü test aldım yaptım ama yine tek çizgi çıktı,kafayı yicem artık :SS en iyisi pazartesi kan testi yaptrmak...bi arkadasımda diyor ki hamileliği idrar testinde hiç görünmemiş,kan testi yaptırınca ortaya cıkmış...
pazartesi gidicem doktora bakalım hayırlısı:)
- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
ayyy kızlar akşamüstü test aldım yaptım ama yine tek çizgi çıktı,kafayı yicem artık :SS en iyisi pazartesi kan testi yaptrmak...bi arkadasımda diyor ki hamileliği idrar testinde hiç görünmemiş,kan testi yaptırınca ortaya cıkmış...
canım benim benim iki hamileliğimdede idrar testi yaptım adetim 2 gün geçmişti ilkinde yaptım sonuç 2. çizgi çok net değildi ertesi gün yaptım netleşmişti çift çizgi yihuuuuuuuu dedim ikincidede beklenmeyen bir gebelikti 1 hafta gecikti adetim yaptım yine net değildi ilki ertesi gün netleşti ama sen ümidini yitirme inşallah hamilesindir bitanem haber ver
kan testinden çıkar zaten canım.
en belirgin özellikleri vajinan tarafında bir agrı vs gibi bir hassaslık olur.
gögüslerini damarları belirginleşir.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
bence hamilesin eğer ki adetini bekledin stres vs yapmadıysan.stres adeti geçiktirir çünkü.
en belirgin özellikleri vajinan tarafında bir agrı vs gibi bir hassaslık olur.
gögüslerini damarları belirginleşir.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
bence hamilesin eğer ki adetini bekledin stres vs yapmadıysan.stres adeti geçiktirir çünkü.