• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlarrr regl günüm 3 gün geçti :SSSS

yazmam mı sekerler yazmamı eşimden önce size vericem haberi:)) olumlu yada olumsuz:)
ama diysounuz dimi bunlar belirti özellikle çig köfte yemem :))))

bence belirtileri var ama psikolojik de olabilir canım hayırlısı olsun de sakin ol her iki sonucada hazırla kendini öyle yap hakkında hayırlısı neyse o olsun

evet yok bak burda bende heycanlandım ya bu bebek nasıl bir mucizedir nasıl güzel bişeydirki insan bahsederken bile mutlu olabiliyo rabbim isteyen herkese o mutluluğu nasip etsin

çok garip bir duygu dokuz ay karnında taşıyosun düşünsene,içinde bir can daha var,ona göre ydiklerine dikkat etmek zorundasın,mesela ben sigarayı bırakıcam,kahveyi azaltıcam...sana baglı bi can var içinde sonucta...ayy çok heyecanlı:)))))

heycanlı olmazmı bende 6 haftalık hamileydim düştü bebeğim düşünmüyodum önceden bebek ama kkısada olsa hami,le kaldım içimde bi canlı vardı tuhaf bişey kendine dikkat etmesen bile sırf onun içinm dikkat ediyosun sorumluluk alıyosun tarifi yok bunun

üzüldüm tatlım senin adına.:( umarım bi daha ki sefer 9 ay taşımak nasip olur o bebecigi karnında...;) bende çok zayıfım bazı arkadaslarım diyo senin bünyen çocuk taşımaz falan,ama allahın işi bu belli mi olur :)

saol canım bende zayıfım banada dediler aynısı ama onunla ilgisi yok olumsuz herşeye kualğını kapat sen taşırsında doğurursunda inşallah ALLAH yardım eder hep olumlu düşün iyi şeyler düşün senin mutsuzluğun bebeğine yansır çünkü

merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...

gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...

-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları

arkadasım bunlar hamilelik belirtileri gibi. ablamda henüz 2 haftalıkken iştahının açılmasından anlamıştı gebeliğini o derecede yemek yiyor ama doymuyordu:1: senin reglin geçmiş idrar testi alıp yapabilirsin ama kesin sonuç dersen kan testi yaptır derim ben.
ama çiğ köfte yememelisin gebelikte ona dikkat et .

canım seni ümitlendirmek istemem ama bu belirtiler bebiş oldugunu gösteriyor hadi hayırlısı olsun hakkında:emir_bebek:

kızlar zayıfız die hamileliğimiz zor olcak die bişey yok bende cok zayıftım 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 59 kilo oldum kendinize dikkat ettiğiniz sürece cokta güzel geçiyor hamilelikler nazar değmesinde:nazar:

ayyy kızlar akşamüstü test aldım yaptım ama yine tek çizgi çıktı,kafayı yicem artık :SS en iyisi pazartesi kan testi yaptrmak...bi arkadasımda diyor ki hamileliği idrar testinde hiç görünmemiş,kan testi yaptırınca ortaya cıkmış...
pazartesi gidicem doktora bakalım hayırlısı:)

televizyonda gördüğünden canın istiyor mu :86: bende en çok bu olmuştu herşeyden karın doyası ye ye gene tv de görsem istiyordu canım :52:

ya diyorum ya herseyi canım çekiyo.özellikle limon ne bilim ekşi şeyleri,bi de dedim ya çiğ köfteden nefret ederdim onu bile hapur hupur yedim doyamıyorum sanki...
hastane de kan testi yapınca hemen cıkar mı sonuç ?

sen kan testi yaptır canım o en garanti yoksada üzülme hayırlısı öyle demekki çalışmaya devam moral bozmak yok :34:

ayyy kızlar akşamüstü test aldım yaptım ama yine tek çizgi çıktı,kafayı yicem artık :SS en iyisi pazartesi kan testi yaptrmak...bi arkadasımda diyor ki hamileliği idrar testinde hiç görünmemiş,kan testi yaptırınca ortaya cıkmış...
pazartesi gidicem doktora bakalım hayırlısı:)

canım benim benim iki hamileliğimdede idrar testi yaptım adetim 2 gün geçmişti ilkinde yaptım sonuç 2. çizgi çok net değildi ertesi gün yaptım netleşmişti çift çizgi yihuuuuuuuu dedim ikincidede beklenmeyen bir gebelikti 1 hafta gecikti adetim yaptım yine net değildi ilki ertesi gün netleşti ama sen ümidini yitirme inşallah hamilesindir bitanem haber ver:64::64::64::62::62::62:

kan testinden çıkar zaten canım.
en belirgin özellikleri vajinan tarafında bir agrı vs gibi bir hassaslık olur.
gögüslerini damarları belirginleşir.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
bence hamilesin eğer ki adetini bekledin stres vs yapmadıysan.stres adeti geçiktirir çünkü.

güzel dilekleriniz için çok çok tesekkür ederim kızlar:)) yok valla hiç stres yapmıyorum regl olacakmıyım diye,hep diyorum hersey allahtan:)) pazartesi doktora bi gidiyim de mutlaka haber vericem size:)

ben de konu açmıştım geçen gün adet günüm 4 gün geçti diye :), ben 25 günde bir oluyordum benimde sat 18 ocak hakkımızda hayırlısı olsun ..

bnm bugün 8. günüm...4. günde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı...kan da yanlış çıkma ihtimali var mıdır yoksa erken mi davrandım...bende de saydığınız tüm belirtiler var...

Back
X