• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kızlarrr regl günüm 3 gün geçti :SSSS

ecetan86

hardcandy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
84
3
86
38
İstanbul
merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...

gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...

-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
-çok zayıf olmama ragmen göbişim çıkıo akşamları,ve çok sert...

ve şimdi sizden yardım istiyorum test almalıyım,kan testi mi yaptryım,daha bekliyim mi..lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsınlar :)
Allah bütün bebek isteyen anne adaylarının gönlüne göre versin sevgiler.......

Son düzenleme:
bence bi idrar testi almalisin canim hem kafandaki soru isaretleri kaybolur.insallah hamissindir :49::49::49::49::49::49::52::52::52:

benmde 3 gün geçti bugün bhcg yaptırdım negatif hala acaba diyorum bi hafta gecmeden belli olmyanlar varmıs fln fln yani bnce bi kaç gün daha bekle canım doktorlarnda önerdiği gibi ins hayırlısıyla hamilesindir:49:

tesekkürler cnm bekliyorum , umutlanmak da istemiyorum ama adetlerim çok düzenlidir hiç böyle olmazdı 27-28 günde bir regl olurdum bugün tam 30 gün oldu..Allah hepimizin gönlüne göre versin..

cnm bence hamilesin ..düzenli adetin varmış madem..idrar testindede çıkar kan testindede çıkar..güzel haberlerini beklioruz..hayırlısı olsun..

canımm gözünaydın bende bu ay korunmadım günüme bi hafta var daha bekliyorum bence kan testi yaptır en garantisi o için rahat eder böle şüphede kalmak da yorar insanı inşallah gönlünün istediğini verir rabbim sağlıklı bi bebeğin olur ...

çok tesekkür ediyorum kızlar..Allah hepinizden razı olsun:))) umarım hepimizin güzel güzel bebişleri olur,artık burdan bebeklerimize ne isim versek diye yazısırız :)

alıcam tatlım bugün dısarı cıktıgımda...merakla bekliyorum bunlar belirtimi peki :))?

canim ben hamile degilim ama heryerde okudum,arastirdim bunlar resmen hamilelik belirtisi.ama kendini hazirla olurmu sonradan üzülme cok vardir zamani elbet hayirlisiyla gelir melegin :4::4:

midem acaip kazınıo,sanki kelebekler uçusuyo,ben en iyisi bugün test alıyım,pazarteside kan testi yaptryım..herseye hazırlıklıyım,daha ilk deneme,hemde ilk bebiş olucak yüce rabbim izin verirse :)

o zaman yarın sabah yapıyım,gözümde de arpacık çıktı,sag ve sol gözümde devamlı seyirio :)) ayy allahım herseyi hamilelik işaretine yoruyorum:)) ama karnımın tam altında bişey seyirio,şimdi gene oldu:))

o zaman yarın sabah yapıyım,gözümde de arpacık çıktı,sag ve sol gözümde devamlı seyirio :)) ayy allahım herseyi hamilelik işaretine yoruyorum:)) ama karnımın tam altında bişey seyirio,şimdi gene oldu:))

bu gece geçmez şimdi sana hemen sabah olsun Emir bebek:emir_bebek:

şimdi imkanın varsa yap ..bu kadar heyecan ve adrenalinle bebebek varsa panik atak olcak çocuk:):)

şimdi imkanın varsa yap ..bu kadar heyecan ve adrenalinle bebebek varsa panik atak olcak çocuk:):)

Back
X