slm hanımlar çok acil cevaba ihtiyacım var lütfen yardımlarınızı bekliyorum

yy20011

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
4
0
16
İstanbul
son adet tarihim 06,10,2012 suanda benım hesaplarıma gore 7 doktorlara gore 8 haftalık hamıleyım karnımdan osg ıle bakıldıgında bebek gozukmuyor ve kalp atısları gozukmuyor fakat vajınal osg de kese gozukuyor kese8 bebek 5 haftalık gozukuyor ve kalp atısını duyamıyoruz kese etrefındada kanama oldugu soylenıyo gebelıgım problemlı oldugunu ve haftayada aynı durum devam ederse gebelıge son verılecenı soyluyolar. ben gec döllenme oldugunu tahmın edıyorum veya oyle olmasını dılıyorum basına gelen veya sahıt olanlar lutfen yazsınlar moralımız cok bozuk hergun aglamaklıyım bebegımden vazgecmek ıstemıyorum

cnım bunları söiylemek için biraz erken bence iki haftada bekle derim benim bebeğimin bir hafta gerisi vardı bende geç duydum buna örnek klüpte çok arkadaşımız var merakk etme eğerki böyle birşey varsa allah hayırlısını versin ilk bebeğimi bende kaybettim inan seni anlıyorum
tmmm

Cok tesekkur ederim pazar gunu malesef bebegimi kaybettigimi ogrendim ve kurtaj olmak zorunda kaldim cok zor cok aci bi duygu rabbim kimseye yasatmasin.

Cok tesekkur ederim pazar gunu malesef bebegimi kaybettigimi ogrendim ve kurtaj olmak zorunda kaldim cok zor cok aci bi duygu rabbim kimseye yasatmasin.

başın sağolsun birtanem yaa

Rabbim tez zamanda bir daha veriri inşallah.. herşey gönlünce olsun..

üzme,sıkma canını...

verende Allah alanda

öbür dünyada şefaatcin olur inşallah minikk kuşunn ..

Benim de o haftalarda kesenin etrafinda kanlanma vardi kahverengimsi de lekelenmem oluyodu sabahlari. Dusuk riskin var surekli dinlen yormma kendini dedi bi de progestan vermisti düşük engelleyiciymis. 1-1 bucuk hafta surdu bu lekelenmem sonra gecti. Doktor cok umutlanma dusebilir yapicak biseyimiz yok demisti.. Çok sukur Allahima hicbisey olmadi. Sen moralini yuksek tut stres yapma doktorunla da iletisim icinde ol. Arkadaslarin da dedigi gibi veren de alan da Allah.. Dusecekse o bi sekilde duser ama tutuncaksa sen 40 takla da atsan gene tutunur. Moral çok onemli. İnsallan yasar bebegin hayirli bi ewlat olur once kendisine sonra size..

hemdee hiç kimseye yaşatmasın canım benim zor birşey seni çok iyi anlayorum bir kaç gündür giremiyordumm yeni gördümmm canını çok sıkma ama ben çok zaman geçmeden tekrar hamile kalmıştımm

amin allah razı olsun hepinizden allah herkesin gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

allah razı olsun eşim ve ben hep dua ediyoruz en kısa zamanda yaradan saglıklı bı evlat daha versın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…