canım çok saol cvb için ewt orucumu tutamıyorum miğde bulantıları beni mahvediyor yoksa asla orucumu kaza etme taraftarı olmam.inşllh dediğin gibi bebeğimin kalp atışlarınıda duyarım ve derin bir ohhhh çekerim dua et nolur bana:Saruboceq:Allaha seninde yardımcın olsun bitanem...a.s.
tatlım ne zaman gideceksin kontrole
inşallah duy şu sesleride şöyle güzel bi yazı yaz bize içinde ne varsa dök ortaya
Rabbim kucağına aldığın günleri nasip etsin sana canımsın
ben ilk bebeğimde kalp seslerini duyduğumda içimde depremler oluyor sanmıştım
yüreğimde garip bi devrim başladı kızım beni baştan aşağıya istila ediyordu tarifi yoktu
kızımın kalbini dinlerken kendi kalbimin durduğunu sandım
bugün inanılmaz bi ruh hali içerisindeyim biraz kederli biraz umurlu ve mahzun
hamilelerin duası kabul olur derler ben etrafımda kimsesinin bebeksizkalasına dayanamıyorum herkes ama herkes bu duyguyu yaşasın ne olur Rabbim sen verirsen engel olacak yok istersen kimse olmaz kılamz
bütün yüreğimle istiyorum arkadaşlarım hepinize Rabbim şu idrak ettiğimiz günler hürmetine herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
daha önce 1 kez yazmıştım en yakın arkadaşımın bebeği olmuyor diye 6 sene oldu bu ay aşılama yaptırdı bayrama belli olacak ah arkadaşım inşallah Rabbim benim güzel kardeşimede bi evlat nasip eder inşallah ne diyeyim anlatamıyorum bayram gelmiyor bana artık arkadaşımdan çok heyecanlıyım dua et olurmu hüzüncüm herkese bol bol dua et
kendinede dikkat et balım tutamıyorsan tutma kuzum Rabbim bu konuda cevaz vermiş tutarsın inşallah Rabbim ömrünü uzun etsin olur elbet
hele sen şu mink kalbi bi duy yesin tisesi onun minik kalbini a.s.(Rabbim meleğine ömürler ihsan etsin sıkı sıkıya tutunsun sana)a.s.