arkadaşlar olmaz olmaz demeyin benim ilk ölçtürdüğümde fsh değerim 124 tü daha sonraki ay 159 ve 3 gün önce ölçtürdüğümde 3,95 çıktı doktor çok şaşırdı biz de öyle tabi. hayıt tohumu çayı içtim her sabah bal ve çörek otu karışımını tükettim. çay ve kahveden uzak durdum stres yapmamaya çalıştım sıkıldığım zamanlarda sağlıklı olduğumu hayal ettim ve kendimi bilumum kek çeşidine verdim. amh'niz nasıl benimki Allah'tan iyi geldi doktor altın değerinde bir test olduğunu söyledi fsh geçici ve stresten etkilenirmiş.
arkadaşlar olmaz olmaz demeyin benim ilk ölçtürdüğümde fsh değerim 124 tü daha sonraki ay 159 ve 3 gün önce ölçtürdüğümde 3,95 çıktı doktor çok şaşırdı biz de öyle tabi. hayıt tohumu çayı içtim her sabah bal ve çörek otu karışımını tükettim. çay ve kahveden uzak durdum stres yapmamaya çalıştım sıkıldığım zamanlarda sağlıklı olduğumu hayal ettim ve kendimi bilumum kek çeşidine verdim. amh'niz nasıl benimki Allah'tan iyi geldi doktor altın değerinde bir test olduğunu söyledi fsh geçici ve stresten etkilenirmiş.
Amin canim. Sen de atesli hastalik gecirdin mi ani sok ya da bir de reglin daha once normal mi geliyordur. İnsallah gecici menopozdur. Hayit tohumu cayinu 3 ay ac karna kullan istersen.MERHABA CANIM BENİM AMH DA NORMAL FAKAT FSH YÜKSEK ÇIKIYOR NEDEN OLDUGUNU DR ANLAMADI BENDE ASLAN PENÇESİ İÇMEYE BAŞLADIM UMARIM FAYDALI OLUR. RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN
merhaba canım benim fshımda 90 dı en son neler yaptığını bana yazarmısın tam olarak hepsini..
merhaba benim fsh ımda yüksek oğlulnuzdan öncede bu sorun varmıydı hangi düşürdünüz biz de bebek istiyoruz...
3 ay duzenli olarak hayit tohumu kullan istersen ben 2 ay kullandim su an klomen kullaniyorum dr icme dedi. Reglim cyclo progynovayla geldi ilactan once reglsiz zamanda 124 ilactan sonra 160 geldi. Soku atlatir atlatmaz esimin de destegiyle evde surekli bir seylerle mesgul oldum stres fsh i tetiklermis maneviyata yoneldim bana hep iyi gelir zaten. Bal ve corekotu karisimi tukettim kahve cay ve zararli seylerden uzak durmaya calistim.
Amin canim. Sen de atesli hastalik gecirdin mi ani sok ya da bir de reglin daha once normal mi geliyordur. İnsallah gecici menopozdur. Hayit tohumu cayinu 3 ay ac karna kullan istersen.
ateşli hastalık geçirmedim fakat düşük yaptıktan sonra adetlerim düzensiz olmaya başladı çünkü kendimi çok yıprattım şu bir kaç aydır düzelmiş durumdayım hergün aglıyordum, düşük yapalı 1.5 yıl oldu ve birdaha hamile kalamadım.
Cok gecmis olsun. Bence gecici bir durumdur cok arkadasim dusukten sonra hamile kaldi. Amh iyiyse fsh i cok kafaya takma. Ne ilginc cok degil bir ay oncesine kadar umutsuz vakaydim. Allahtan umit kesilmez.
Cvp yazdığın için çok teşekkür ederim. Canım senin durum nedir. Sanırsam iyi durumdasın nasıl becerdin ben pek beceremiyorumda sürekli aklımda FSH ondan nefret ediyorum kabusum oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?