• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm bir çocuğum var ve fsh hormonu yine başıma bela...

fts_dmr

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
261
125
303
slm hanımlar benim 1.5 yaşında bir oğlum var bebeğim olmadan önce fsh hormonu yüksekliğinden dolayı bebeğin olmaz demişlerdi doktorlar menepoza girmişsin diye bütün hayallerimi suya düşürmüşlerdi ama ALLAHIMA şükürler olsun ki bi oğlum var ama fsh yine başıma bela kurtulamadım gitti yine aynı dert baya yüksek daha önce kullanmadığım kür kalmamıştı düşürmek için eğer bildiğiniz bişey varsa benimle paylaşır mısınız (bu arada fsh yüksek olan hanımlar sakın umutsuzluğa kapılmayın BENİM FSH 64 TÜ kürler falan derken düşürdüm ve OĞLUMA kavuştum inşallah burada yazdıklarım sizede umut olur ve umudunuzu hiç bir şekilde kaybetmezsiniz )

merhaba arkadasım ben yeni üyeyim benimde fsh yükseksek 12 ile 15 arası hep 2 yllık evliyim ve daha 24 yaşındayım gecen sene düşük yaptım ve sonra bir daha olmadı sen hangi kürleri yaptın rica etsem yazarmısın gecen ay ilk aşılamamı oldum fakat olmadı. Allah bagışlasın senin bir oğlun varmış insallah bıdaha olur. Rabbim herkese içinde bizede hayırlı saglıklı evlatlar verır.:emir_bebek:

merhaba benim fsh ımda yüksek oğlulnuzdan öncede bu sorun varmıydı hangi düşürdünüz biz de bebek istiyoruz...

arkadaşlar olmaz olmaz demeyin benim ilk ölçtürdüğümde fsh değerim 124 tü daha sonraki ay 159 ve 3 gün önce ölçtürdüğümde 3,95 çıktı doktor çok şaşırdı biz de öyle tabi. hayıt tohumu çayı içtim her sabah bal ve çörek otu karışımını tükettim. çay ve kahveden uzak durdum stres yapmamaya çalıştım sıkıldığım zamanlarda sağlıklı olduğumu hayal ettim ve kendimi bilumum kek çeşidine verdim. amh'niz nasıl benimki Allah'tan iyi geldi doktor altın değerinde bir test olduğunu söyledi fsh geçici ve stresten etkilenirmiş.

arkadaşlar olmaz olmaz demeyin benim ilk ölçtürdüğümde fsh değerim 124 tü daha sonraki ay 159 ve 3 gün önce ölçtürdüğümde 3,95 çıktı doktor çok şaşırdı biz de öyle tabi. hayıt tohumu çayı içtim her sabah bal ve çörek otu karışımını tükettim. çay ve kahveden uzak durdum stres yapmamaya çalıştım sıkıldığım zamanlarda sağlıklı olduğumu hayal ettim ve kendimi bilumum kek çeşidine verdim. amh'niz nasıl benimki Allah'tan iyi geldi doktor altın değerinde bir test olduğunu söyledi fsh geçici ve stresten etkilenirmiş.

merhaba canım benim fshımda 90 dı en son neler yaptığını bana yazarmısın tam olarak hepsini..

MERHABA CANIM BENİM AMH DA NORMAL FAKAT FSH YÜKSEK ÇIKIYOR NEDEN OLDUGUNU DR ANLAMADI BENDE ASLAN PENÇESİ İÇMEYE BAŞLADIM UMARIM FAYDALI OLUR. RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN :emir_bebek:

MERHABA CANIM BENİM AMH DA NORMAL FAKAT FSH YÜKSEK ÇIKIYOR NEDEN OLDUGUNU DR ANLAMADI BENDE ASLAN PENÇESİ İÇMEYE BAŞLADIM UMARIM FAYDALI OLUR. RABBİM KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN :emir_bebek:
Amin canim. Sen de atesli hastalik gecirdin mi ani sok ya da bir de reglin daha once normal mi geliyordur. İnsallah gecici menopozdur. Hayit tohumu cayinu 3 ay ac karna kullan istersen.

merhaba canım benim fshımda 90 dı en son neler yaptığını bana yazarmısın tam olarak hepsini..

3 ay duzenli olarak hayit tohumu kullan istersen ben 2 ay kullandim su an klomen kullaniyorum dr icme dedi. Reglim cyclo progynovayla geldi ilactan once reglsiz zamanda 124 ilactan sonra 160 geldi. Soku atlatir atlatmaz esimin de destegiyle evde surekli bir seylerle mesgul oldum stres fsh i tetiklermis maneviyata yoneldim bana hep iyi gelir zaten. Bal ve corekotu karisimi tukettim kahve cay ve zararli seylerden uzak durmaya calistim.

3 ay duzenli olarak hayit tohumu kullan istersen ben 2 ay kullandim su an klomen kullaniyorum dr icme dedi. Reglim cyclo progynovayla geldi ilactan once reglsiz zamanda 124 ilactan sonra 160 geldi. Soku atlatir atlatmaz esimin de destegiyle evde surekli bir seylerle mesgul oldum stres fsh i tetiklermis maneviyata yoneldim bana hep iyi gelir zaten. Bal ve corekotu karisimi tukettim kahve cay ve zararli seylerden uzak durmaya calistim.

cevabınız için çok teşekkür ederimm.

Amin canim. Sen de atesli hastalik gecirdin mi ani sok ya da bir de reglin daha once normal mi geliyordur. İnsallah gecici menopozdur. Hayit tohumu cayinu 3 ay ac karna kullan istersen.

ateşli hastalık geçirmedim fakat düşük yaptıktan sonra adetlerim düzensiz olmaya başladı çünkü kendimi çok yıprattım şu bir kaç aydır düzelmiş durumdayım hergün aglıyordum, düşük yapalı 1.5 yıl oldu ve birdaha hamile kalamadım.:43:

ateşli hastalık geçirmedim fakat düşük yaptıktan sonra adetlerim düzensiz olmaya başladı çünkü kendimi çok yıprattım şu bir kaç aydır düzelmiş durumdayım hergün aglıyordum, düşük yapalı 1.5 yıl oldu ve birdaha hamile kalamadım.:43:

Cok gecmis olsun. Bence gecici bir durumdur cok arkadasim dusukten sonra hamile kaldi. Amh iyiyse fsh i cok kafaya takma. Ne ilginc cok degil bir ay oncesine kadar umutsuz vakaydim. Allahtan umit kesilmez.

Cok gecmis olsun. Bence gecici bir durumdur cok arkadasim dusukten sonra hamile kaldi. Amh iyiyse fsh i cok kafaya takma. Ne ilginc cok degil bir ay oncesine kadar umutsuz vakaydim. Allahtan umit kesilmez.

Cvp yazdığın için çok teşekkür ederim. Canım senin durum nedir. Sanırsam iyi durumdasın nasıl becerdin ben pek beceremiyorumda sürekli aklımda FSH ondan nefret ediyorum kabusum oldu.:50:

Cvp yazdığın için çok teşekkür ederim. Canım senin durum nedir. Sanırsam iyi durumdasın nasıl becerdin ben pek beceremiyorumda sürekli aklımda FSH ondan nefret ediyorum kabusum oldu.:50:

çok haklısın hiç kolay değil ben durumumu öğrenince daha önce denemediğim şeyleri denemeye başladım bilumum örgü ve pasta çeşitleri gibi ya da alışveriş bunlarla kafamı dağıtmaya çalıştım bana herkes stresten kurtulman lazım dedi gerekirse puzzle çöz kitap oku hobilerinle ilgilen sana her ne iyi geliyorsa bir de belirttiğim gibi hayıt tohumu çayı çörek otu bal karışımı düşünmemeye çalış elinden geldiğince bence kilit nokta stres. bir de benim reglim hep düzenliydi çevremde erken menopoz yaşayanlar var ancak çocukluktan beri düzensiz regl ve hormonal sorunlarla uğraştıklarını söylediler. amh iyiyse gerisini düşünme ve bol bol dua et inşallah kabul olur Allah bize hiç bir şeyi sebepsiz vermez ben mesela 3,5 senelik evliyim çocuk düşünmüyordum karı koca çok büyük konuştuk reglim gecikince inşallah hamile değilimdir diye gittim doktora ama menopoza girdiğimi öğrendim ve bu bana çok büyük bir ders oldu çok acı çektim çok pişman oldum her şeye Allah'a bırakmam gerektiğini bir kez daha anladım.

Back