slm arkadaşlar çok üzgünüm lütfen biraz teselli:((((

canim cok gecmis olsun.biliyorsun hersey Allahtan herseyin vakti zamani vardir.biraz sabir.tabiki cok üzücü bir durum.su anda yapman gereken isyan etmeyip Allaha siginman.Rabbim insaallah sana tez günde saglikli bir bebeginin olmasini nasip etsin...................

canim benim gecmis olsun, insallah Allah sana hayirlisiyla bir bebek nasip eder. Hepsinin vakti zamani belli , sabret bitanem.

Canım üzülme sakın...aynı durum bundan 4 sene önce ablamın da başına geldi..boş gebelik yani unembriyonik gebelikte embriyo gelişmez ancak kese büyümeye devam eder..o nedenle hamilelik belirtileri ve b- hcg hormonu görülmeye devam eder..ancak bu tür gebeliğin sonlandırılması diğer kürtajlar gibi kadın vücuduna zarar veren ve bir sonraki gebelik için bir bekleme evrasi gerektiren bir işlem değildir..O nedenle rahat ol..
Ablam bu durumdan kurtulduktan sonra 2 ay içinde tekrar hamile kaldı.şimdi tatlı mı tatlı bir oğlu var...
Her şeyden önemlisi hamile kalabiliyorsun..bu bile teselli olmana yeter canım...
Sakın üzme kendini..:teselli:

canim ya cok gecmis olsun,Allah sabir versin,..kendine iyi bak..uzulmemeye calis insallah tekrar hamile kalirsin da o zaman bebegini kucagina alirsin canim..

canım çok geçmiş olsun....üzme kendini...herşeyin hayırlısı....enkısa zamanda tekrar inş. hamiş haberini alırız......a.s.

canim hayirlisi olsun hakkinda,Allah büyük elbette herseyin bir zamani vardir ama hayirsiyla olsun yeter ki,insallah isteyen herkes gibi sende anne olursun üzülme canim

senağlamasenağlamasenağlama slm arkadşlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama maalesef olmadı 3 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım tam olarak sebep ne onu ble anlamış degilim dr gelişmemiş dedi birde aşırı derecede kansızmışım ne alakaysa sonuçta aldılar yani yani artık hamile degilim. tam oldu yakaladık derken 2 ay bile durmadı gitti hayatta zaten neyi çook istedimse hiçbiri olmadı :1no2: çok acıda olsa yaşayıp katlanmak zorunda olmayı hayat sana acıta acıta ögretiyo işte bende bunu yaşıyorum içim kan aglasa bile insanlara gülmeyi ögreniyorum kader diyorum kısmet diyorum :çok üzgünüm: inşl bidaha böyle olmaz deyip teselli bulmaya çalışıyorum ama yinede çoooook üzülüyorum.................

Canım bende senin gibi bir gebelik geçirdim sayılır Hamile olduğumu öğrendiğimde hafif kanamam vardı.Doktorumun verdiği ilaçlar kanamamı durdurdu ama 8.haftada bebeğin gelişimi durdu.Doktorum boş gebelikten şüphelenmişti ama 5.haftada kesenin içinde görmüştük meleğimi ama kavuşmak kısmet olmadı.:a015:Umarım Allah'ım yine o mutluluğu yaşatır bizlere.....
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et.

canım benim bir tanıdığın yaşadı bunu 2 kez düştü bebeği kürtaj oldu ondada kese varmış ama bebek gözükmüyomuş sonra bir doktor kan pıhtılaşması var dedi şimdi hamile riskli tabi hergün iğne yaoıyo kendine inşallah seninde olur umudunu yitirme ve bol bol dua et

arkadaşım da boş gebelik olmuştu. doktor ilk dönem düşüklerinin çoğunun bu sebeple olduğunu ama insanların gizlediğini söylemiş. geçmiş olsun. kürtajda dikkatli ol. Allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun ama Allahtan umut kesilmez baklarsın yine bebişin gelir bekletmez seni ama ne yap et sakın isyana girme arkadaşım o zaman geleceksede gelmez

slm arkadaşlar bugün kürtajdan sonra yapılan patoloji sonucunu aldım benimki boş gebelik degilmiş ilk haftalarında bebegimin gelişimi durmuş buyüsden kese boş gözükmüş buda kürtaj olunca anlaşıldı doktor şimdi 1 aylık korunma verdi antibiyotik ve demir eksikligi için ilaç kullanıyom 2.adetimden sonra kendilinden yeniden gebe kalabiliermişim tedeviye gerk yokmuş buda bana en büyük teselli oldu 2.adtimi dört gözle bekliyorum çalışmalara başalmk için.....yerimseniben

allah yardımcın olsun
bunu bir daha yaşatmasın

Bende ilk gebeliğimde boş gebelik yaşadım daha yeni üstelik, nisan sonunda sekiz haftalıkken kese görünüyor ama içinde bebek gözükmüyordu ama bende ne kanama ne bi ağrı vardı fakat mecburen kürtaj oldum ilerki zamnlarda kanama başlayıp düşük yapabilirmişim ki kaçınılmaz sonmuş nesye hala acım var yüreğimde ama yavaş yavaş atlatıyorum...sanada geçmiş olsun

çok geçmiş olsun size.ne kadar üzülme desekte sonuçta kaybettiğiniz canınızdan bir parça.tabiki kolay değil unutmak,üzülmemek ama bir sınavdan geçtiğinizi bu zor günleri yaşamanız gerektiğini düşünürseniz belki biraz teselli olacaktır size.Allah bir daha sizleri üzmesin ,bir an önce kendinizi toparlamanız dileğiyle.

günaydın arkadaşlar 20 günlük bi aradan sonra nihayet dün akşam evime geldim insanın evi gibisi yok derlerya işte öyleee ama akşm bi tuhaf oldumkii yaşadıklarım gözümün önünden geçti.... gebelik testi yapışım hayatımda ilk kez 2. içzgiyi gördüğüm o an, eşimin o şaşkın bakışları... sonrsındaa gece başlayan kanama sabaha kadar duaa edişim.... endişeler,muttluluklar şu 2 ay içinde neler yaşamışım vaallla ne tuhaf şimdide bi durgunluk.:1shok: rabbim bundan sonra daha güzel şeyler yaşatmayı nasip eder inşl
aslında çokta umutsuz degilim allah büyük 1.de kıyısından döndük inşl 2. de tamamına ereriz a.s mevlam isteyn herkesi en kısa zamanda bebiişlrine kavuştursun a.s.

canım benim umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursuz allah bol sabır versin tatlımm

Canim Benim çok Geçmis Olsun çok Uzuldum , Ama Ineniyorumki Bebeğin Sağlikli ,umidini Kirma Moralini Bozma Iyi Dusun Iyi Olsun

Alah gönlüne göre versin ben 2 kere düşük yaptım benim umudum var umudunu yitirme en azından hamile kalabiliyomusuz bunu ögrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…