slm arkadaşlar çok üzgünüm lütfen biraz teselli:((((

bence de hemen ümitsizlige kapilmamak gerek,tamam kolay degil hem de hic kolay degil dusuk yapmak ..fiziki aciyi bir yana birak insan psikolojikman yikiliyor ben de yasadim iyi bilirim...bir daha hic bebegim olmayacak andim gunlerce agladim ama sonra anladim ki uzulmek,aglamak kar etmiyormus Allah ima sigindim hep dua ettim ve sonunda ikinci kez 7+3 haftalik hamileyim ve cok sukur ki bu sefer hersey yolunda...Lora arkadasimiz mesela; o da iki dusuk yapti cok sukur o da hamile simdi 9 haftalik yani diyecegim hemen karamsar olmamak gerek...

Yani bir kere dusuk oldu diye hep olacak diye birsey yok...Allah im sana ve burdaki tum arkadaslara saglikli sihhatli bebekler nasip etsin insallah...

unutmayin; umut her zaman vardir...

arkadaşlar önce şunu söylemek istiyorumki, sizden aldıgım destegi inanın yakınımdakiler(ailem ve eşim hariç) den görmüyorum bazen umutsuzluga kapılıyorum ama sizin yazdılarınızı okuyunca kendimi daha ii hissediyorum biliyorumkii yanlız degilim sizi tanımıyo olsamda yinede kendimi size daha yakın hissediyorum ve size çok tşk ediyoruma.s.
osmak cnm geçmiş olsun:1hug: sende umudunu yitirme 2.de olmasa 3. de olur inş
kançiçegim,seni tebrik edrim ne mutlu sana rabbim saglıkla bebşini kucağına aldıgın günleri göstersin sana. :nazar: dedgin gibi UMUT HER ZAMAN VARDIR a.s

slm arkadaşlar bugün kürtajdan sonra yapılan patoloji sonucunu aldım benimki boş gebelik degilmiş ilk haftalarında bebegimin gelişimi durmuş buyüsden kese boş gözükmüş buda kürtaj olunca anlaşıldı doktor şimdi 1 aylık korunma verdi antibiyotik ve demir eksikligi için ilaç kullanıyom 2.adetimden sonra kendilinden yeniden gebe kalabiliermişim tedeviye gerk yokmuş buda bana en büyük teselli oldu 2.adtimi dört gözle bekliyorum çalışmalara başalmk için.....yerimseniben

canim yani senin saglikli bebegini aldilar oylemi ???:1shok: sok oldum ve cok uzuldum gercekten bisey demedinmi doktoruna ben olsam basina yikardim o hastaneyi onun...

canim yani senin saglikli bebegini aldilar oylemi ???:1shok: sok oldum ve cok uzuldum gercekten bisey demedinmi doktoruna ben olsam basina yikardim o hastaneyi onun...

mehaycım sen yanlış anladın sanırım benim bebeğim gelişmemiş oyüzden kesedede göerünmedi, tam olark sebebi yok drum dedki geç oluşan gebeliklerde böyle tersliklerle karşılaşılabiliniyomuş ben 2 haftalıkken dişmden dolayı çok ızdırap çektim belkide o acıya dayanamadı ve gelişmedi :çok üzgünüm: dr korkulcak bişy yok dedi, ben bi hastalgım olmadını biliyorum o yüzden içim rahat. ama şunu biliyorumki nazar degdimi taş olsa çatlar bende göze geldin sanırım çünkü:komşum bana bi gece öncesinde bebegin duruyomu?dedi o gece kanamam olmuştu sonrası mağlum zaten
şimdi diyoruum ne göz varmış gözü çıksın:eek:klava: yani aslında sebep ne olursa olsun benim bunu yaşıcam varmış ve yaşadım ne diyim kader kısmetsenağlama

X