• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm Arkadaşlar biz geldik ERTUĞ artık evde!...

ertuxgx

ERTUĞ'UN anneçiiii TUĞBAA
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
1.281
3
116
42
İstanbul
Merhaba kızlar nasılsınız biz iyi sayılırız ERTUĞ çok iyi maşallah benim karnım çok ağrıyo sizinde ağrıyomu bide dünden bu yana bacaklarıma kramp giriyo meme başım yara oldu bizden havadisler bu kadar ama şu tatlılığa bakın bunun için deymezmi ablaları siteye anca girebildim yazdıklarınızı yavaş yavaş okuycam benden başka doğum yapan varmı ben hastanedeyken merak ediyorum Mavişcim allah analı babalı büyütsün oğlunu inşallah herkesi öpüyorum.

ertu1eb4.jpg

Son düzenleme:
maşallaahhhh allah analı babalı buyutsun
degmez mı deger tabııııı herseye deger bu kucuk melekler ıcınnnn.....

hepinize çok teşşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok agrım oluyo o yüzden fazla yazamadım öptüm hepinizi darsısı bekleyenlerin başına amin .:nazar:a.s.

neymez mi hiç onlara için her şeye katlanılır hihoyyyt :nazar: maşallah allah analı babalı büyütsün.:nazar::Saruboceq:

maşallah maşallah :naza: allahım nazarlardan korusun seni tatlı oğlan saçlarının güzelliğine bak,gecmiş olsun canımmm,

maşallah canım ne şeker tosun :) allahm analı babalı büyütsün yavrunuzu ... tebrik ederim canım yaane güsel kurtuldunuz.. darısı bizlere artık:)

canımmm maşallaaaahhhhhhhhh ogluşuna rabbim nazarlardan korusunnnn analı babalı büyütmeyi nasip etsinnnnn...

:nazar:maşallah canım allah nazarlardan saklasın.:nazar::nazar::nazar:
insan bakmaya doyamıyor.çok duygulandım.kısmetse ben de oğluşumu 2 hafta sonra kucağıma alacağım.darısı bizim başımıza artık.bu arada geçmiş olsun.umarım tez zamanda iyileşirsin.a.s.

oyy oyyy çok guzsell buu melekk oğlann ömürlü olsunn...sanırım sizin sezeryandı değilmi nasıldı çokmu zor oldu umarım kolay geçmiştirr..

maşallah çok güsel cnm benim sağlıkla huzurla büyüsün inş.sen nsl oldun,doğum hikayeni de yaz bi ara bizim için tatlım

slm arkadaşlarım nasılsınız bebişleriniz nasıllar inş.iyisinizdr.canlarım hepinize çok teşşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı olmayanların başına.bugün daha iyiyim dikişlerim çok acımaz oldu artık gece oglumun altını ben degiştrdim ilk defa koklaya koklaya uyuttum yanımda artık ogluma bakabiliyorum çok şükür allahıma.ay anlatamam bu bambaşka bişeymiş ertuğumun kokusu aglaması allahım herkese anneligi taddırsın amin .sizler nasılsınız hamişler :nazar:a.s.

slm arkadaşlarım nasılsınız bebişleriniz nasıllar inş.iyisinizdr.canlarım hepinize çok teşşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı olmayanların başına.bugün daha iyiyim dikişlerim çok acımaz oldu artık gece oglumun altını ben degiştrdim ilk defa koklaya koklaya uyuttum yanımda artık ogluma bakabiliyorum çok şükür allahıma.ay anlatamam bu bambaşka bişeymiş ertuğumun kokusu aglaması allahım herkese anneligi taddırsın amin .sizler nasılsınız hamişler :nazar:a.s.

yazını okuyunca içimi bi heyecan kapladı şimdi.senin yerine kendimi koydum gerçekten olağanüstü bir duygu olmalı.darısı bizim başımıza artık.benim de oğluşuma kavuşmama az kaldı.ben de bu aralar genel anestezi mi epidural mi onun kararını vermekle meşkulüm.sen ne dersin?

Back