• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı slm arkadaşlar 15 haziranda düğünüm var gelin saç modelleri

tam istediğim konu 22 hazirandad benim düğünüm war fakat saçım uzun topuz yaptırmak istemiyorum gelinliğimde straplez nasıl bişey olur gelinliğe yakışırmı daha karar wermedim. şimdiden hayırlı olsun sizede

tam istediğim konu 22 hazirandad benim düğünüm war fakat saçım uzun topuz yaptırmak istemiyorum gelinliğimde straplez nasıl bişey olur gelinliğe yakışırmı daha karar wermedim. şimdiden hayırlı olsun sizede

$AÇIK SAÇ 2.jpg $AÇIK SAÇ 1.jpg Eki Görüntüle 696269

Merhaba;

Saçların uzun ve gelinliğin straplezse aşağıdaki modeller çok hoş durabilir.. Ben de bu tarz bir model yaptırmayı düşünüyordum ama benim gelinliğimle uymayacağı için vazgeçtim :)

benim aklımdaki modeller bunlar. $1.jpg :nazar:

ama 1. model olacak kesin

Son düzenleme:
Canım şimdi biz kendi kafamıza göre model veremeyiz ki..
Biz kendi beğendiklerimizi atarız buraya, tamam.
Ama o senin yüzüne, gelinliğine gidecek mi bilemeyiz ki o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
Bence en azından gelinliğinin resmini at buraya biz ona yakışacak modeller önerelim sen arasından yüzüne hangisinin yakışacağını bilirsin ona göre seçimini yaparsın canım :34:
Gelinliğinin resmini attığında daha iyi olur. Bekliyorum kuzum

benim de düğünüm haziranda.mesela ben eski Türk filmlerindeki gelinler gibi duvağımı tepeden taktıracağım için sadece basit bir topuz istiyorum.sizin duvağınız nasıl olacak? o da önemli bir etken.ayrıca salık mı yoksa topuz mu olacak? salık saç çok hoş duruyor ama o sıcakta ve koşuşturmacada ter içinde bırakır insanı bence.zaten gelinlik ayrı sıkıntı verecek.bir de terleyince bozulabilir diye düşünüyorum.tabi tecrübeli arkadaşların fikirleri daha yol gösterici olacaktır hepimize.

Bende salık dalgalı yaptıracağım.çiçekten taç olacak kafamda.zaten düğünde dağılacaksın yeterınce aman koy ver gitsin:) istediğini yap.

hayırlı olsun umarım çok mutlu olursunuz ben hala gelinliğime bile karar vermedim :(

merhaba benim düğünüm de 22 haziranda :69:
ben de topuz istemiyorum o nedenle bu modeli yaptırmaya karar verdim
$yandan-saç-modeller-.jpg

ay bu yandan saç modeline bayıldım ya :) aklıma aldım tşkler;)

Son düzenleme:
Back