Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitap okuma günü nedir. kitabı okuyup tartışıomusunuz. ben de katılmak istiyorum. bilgi verir misiniz
ben de okuyorum. 70. sayfa civarındayım. ingilizce okuduğum için yavaş gidiyor. sürükleyici bir kitapmış.
kızlar,
benim kitap bu ay bitmez:)) ama inşallah bitireceğim. ankaradaki adnan ötüken kütüphanesine kaydolurken neler isteniyor, bilen var mı?
evet, ben zaten ingilizce okumakla hata yaptım. kütüphaneye bir türlü gidip, üye olamayınca netten ingilizcesini bulup okuyayım dedim. dille ilgili bir sorun yok ama yavaş gidiyor işte. insan kitabı eline alınca daha hızlı okuyabiliyor. ben yine de bitireceğim inşallah.Canım keşke ingilizcesini okumasaydın, anlaşılan sırf ingilizce olduğu için bitmiyor. Ben türkçesini okudum 3 günde bitti yanlış hatırlamıyosam çok akıcı bi kitap. Sonucta kitabın orijinal dili de ingilizce değilki, ben de kütüphaneden baktım ingilizcesi de vardı ama portekizceden çeviriymiş o da. gerek yok diye düşündüm, halbuki ben Türkçeyi öğreneli bi kaç sene oluyor.
Bugün şubatın son günü.
Yarın yeni anketi açarsın değil mi gnyd64?
evet, ben zaten ingilizce okumakla hata yaptım. kütüphaneye bir türlü gidip, üye olamayınca netten ingilizcesini bulup okuyayım dedim. dille ilgili bir sorun yok ama yavaş gidiyor işte. insan kitabı eline alınca daha hızlı okuyabiliyor. ben yine de bitireceğim inşallah.
sen Türkçe bilmiyor muydun canım?