• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slime çocuğumun elini kabarttı

MeltemRuya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
181
111
33
24
İyi geceler kardeşler ve ablalar. Geçen hafta çarşamba günü kızıma slime ve kinetik kum aldım. Valla hakaret etseniz de haklısınız çok pişmanım bilmiyordum bu kadar zararlı olduğunu. 15 16 yaşındayken ben de oynamıştım slime ile Birşey olmadi diye salak gibi gittim kızıma da aldım 3 yaşındaki küçücük çocuğuma aldım. Eli tahriş oldu kaşınıp duruyor. Sağlık ocağına götürdüm çok zararlı neden aldın diye kızınca araştırdım çok zararlıymış gerçekten de. Krem yazdı allerset şurup verdi ama bir haftayı geçti geçmiyor. Şuan uyuyor ama kaşınmaktan uyuyamıyor desem yeridir. İçim içimi yedi gözüme uyku girmiyor evde ilaç tedavisini destekleyecek ne yapabilirim? Yarın acile mi götürsem? Aile hekimimiz de çok bilgilidir nokta atışı yapar Allah razı olsun. Önemli birşey olsaydı söylerdi diyorum ama gönlüm razı değil beklemeye çok üzülüyorum. Gün içinde kaşıntısı olmuyor ama uyurken durmuyor kaşınıyor sürekli. Yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor ilaç yazıp gönderecekler tabi ki biliyorum ama ne zaman geçer bu? Hiç gecmeyecekmiş gibi hissediyorum artık bir haftayı geçti çok üzülüyorum

Alerji olmus herhalde bence de cildiyeye goturun daha dogru bir krem vs birsey verir. Bir de slime igrenc bisey evinize sokmayin. Ne guzel oyun hamuru setleri var onlari tercih edebilirsiniz.

Alerji olmus herhalde bence de cildiyeye goturun daha dogru bir krem vs birsey verir. Bir de slime igrenc bisey evinize sokmayin. Ne guzel oyun hamuru setleri var onlari tercih edebilirsiniz.
Bilseydim sokar miydim hiç meğer boraks zehirli bir maddeymiş keşke bilseydim herkes yapıyor çoluğuna çocuğuna kötü birşey olsaydı internette karşıma çıkardı diye düşündüm. Çocuklara özel oyun zannettim işte hamur gibi zannettim hep oynarız kızımla hiç sorun yaşamadık ki keşke başıma gelmeden öğrenseydim 😔😔😔

oncelikle cok gecmis olsun ama 1 haftadir devam eden bir sey acil degildir. neden acile gidip bosuna kalabalik yapip gercekten tedavi bekleyen acil hastalarin ve mesaideki doktorlarin hakkina giresiniz? zaten acil doktoru detaylı incelemeden hizlica bakip tedavi önerir yollar. orada iki saat yesil alanda beklerken öksürüp duran bin cesit hastadan bulasacak grip vs salgını da cabasi.
alin randevuyu gidin bir cilt doktoruna. Alani bu olan doktor baksin, uygun gördüğü tedaviyi söylesin. cocugunuza daha cok yarari olur.
o kinetik kumu slimeyi aldiginiz yer internet sitesiyse mutlaka cocugunuzun elinin fotografini atin yorumlara, baska aileler dikkatlj olsunlar

oncelikle cok gecmis olsun ama 1 haftadir devam eden bir sey acil degildir. neden acile gidip bosuna kalabalik yapip gercekten tedavi bekleyen acil hastalarin ve mesaideki doktorlarin hakkina giresiniz? zaten acil doktoru detaylı incelemeden hizlica bakip tedavi önerir yollar. orada iki saat yesil alanda beklerken öksürüp duran bin cesit hastadan bulasacak grip vs salgını da cabasi.
alin randevuyu gidin bir cilt doktoruna. Alani bu olan doktor baksin, uygun gördüğü tedaviyi söylesin. cocugunuza daha cok yarari olur.
o kinetik kumu slimeyi aldiginiz yer internet sitesiyse mutlaka cocugunuzun elinin fotografini atin yorumlara, baska aileler dikkatlj olsunlar
İnternette boraksin yaratabilecegi sorunlari okuyunca çok kötü oldum. Cilt kanseri, yenildiği zaman ölüm vs okuyunca ne yapacağımı bilemedim. Aile hekimimize de çok güvenirim ben zona olduğumda o bana tedavi uyguladı ne olduğunu hayatımda kimseden duymamış ve gormemisken hem de. O yüzden acile gitmedim acildekiler gerçekten ilgilenmiyor ve dediğiniz gibi hastaların içinde beklemekte cabası. Dediğim gibi internette yazanları okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bekleyeyim ben o zaman randevu alayım o kadar önemli Birşey değilse

İnternette boraksin yaratabilecegi sorunlari okuyunca çok kötü oldum. Cilt kanseri, yenildiği zaman ölüm vs okuyunca ne yapacağımı bilemedim. Aile hekimimize de çok güvenirim ben zona olduğumda o bana tedavi uyguladı ne olduğunu hayatımda kimseden duymamış ve gormemisken hem de. O yüzden acile gitmedim acildekiler gerçekten ilgilenmiyor ve dediğiniz gibi hastaların içinde beklemekte cabası. Dediğim gibi internette yazanları okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bekleyeyim ben o zaman randevu alayım o kadar önemli Birşey değilse
cocuk icin poliklinikte randevu bulmak zor mu, baska ilceye falan gitseniz? alani bu olan doktor daha iyi anlar tabii ki. sonucta acil doktoru aile hekiminden fazla ne yapabilir ki?

cocuk icin poliklinikte randevu bulmak zor mu, baska ilceye falan gitseniz? alani bu olan doktor daha iyi anlar tabii ki. sonucta acil doktoru aile hekiminden fazla ne yapabilir ki?
Malesef İstanbul bagcilardayim ve burdaki hastanede randevu bulmak imkansız. Başka yerler de uzak ama denerim şansımı doğru diyorsunuz

Back