kızlar ben aldım yanlış hatırlamıyorsam 150 lira verdim orjinal sitesinden aldım. şöyle söyliyeyim. boyum 172 kilom 70 basen kalça göbek problemim var maalesef tüm balık etli ya da kilolu türk kadını gibi. kilo veriyorum yavaş yavaş spor yapıyorum hiç kendimi sıkmıyorum ayda 3 klo bana kaafi 3 ayda püfff hem incecik hem sağlıklı hem depresyona girmeden zayıflamayı umuyorum gelelim asıl konuya ben çok memnun kaldım. yani mucize beklemeyin sadece kontur düzeltiyor. yani fırlayan yağları yayıyor daha estetik görünüyorsunuz göbeğiniz katlanmıyor çok daha düz duruyor. daha rahat kıyafet seçebiliyorsunuz mutlu oluyorsunuz yani ama kocaman bir göbeğiniz varsa yapacak hiçbir şey yok ZAYIFLAMALISINIZ korseden medet umup o kadar para vermeyin derim ama ah şu simitlerim olmasa göbeğim daha bir sert durup sarkmasa kat kat olmasa biraz da basenlerim toplu görünse diyorsanız tam size göre. ama şunu da söyliyeyim giyerken adamı öldürüyor gerçi birkaç kullanımdan sonra daha rahat giyiyorsunuz ama ilk giydiğimde "ben bunu günde 3 kez giyip çıkarsam zaten zayıflarım" demiştim. o kadar yani. ha bide elbiselerin altından hiç fark edilmiyo demelerine bakmayın az da olsa fark ediliyor. ben haff üstüme yapışan bir elbisemin altına giyemedim mesela popomdan çok belli oluyordu. kumaş pantolanda da fark edilmese de sanki çorap giymiş görünümü veriyor haberiniz olsun. dediğim gibi hafif toparlanmak istiyorsanız tam size göre. bu arada bir çok kez korse almıştım ama gerçekten bu en iyisi o yüzden orjinalini alın derim paraya kıyacaksanız hadi kolay gelsin