Slim n lift comfort korse kullanan var m?

bende sipariş vermiştim bugün geldi ve benimkini de altında delik var yani biraz boşluk.. bi siteden sipariş vermiştim iadesiyle uğraşıyorum.. istediğim bedende çok küçük çıktı garip bişeydi yani eğer aldığım orjinalse sakın almayın

kızlar topshop tv ürünü orjinaliymiş. 170000lira .içinde iki tane varmış.krem ve siyah.sizler o şekilde mi aldınız da memnun kalmadınız.yazarsanız sevinirim. reklamdaki gibi toparlıyorsa süpermiş...

kızlar topshop tv ürünü orjinaliymiş. 170000lira .içinde iki tane varmış.krem ve siyah.sizler o şekilde mi aldınız da memnun kalmadınız.yazarsanız sevinirim. reklamdaki gibi toparlıyorsa süpermiş...

ben topshoptan aldım 2sini 130 a aldım biri siyah biri krem.bikaç ay önce almıştım. ama pişman oldum keşke almasaydım acıyorum verdiğim paraya..büyük bi etkisi yok..aşırı kilolular için ideal bence..5-6 kilo fazlanız varsa yada sarkmalarınız çok çok aşırı değilse almayın derim..ayrıca tanıtımlarında bahsedildiği gibi yok çok hafif anlamazsın krse olduğunu seninle uyum içinde hareket ederl aflarıda palavra en azından benim için..bambudan yapıldığı için çok ymuşak bi dokusu var ama rahat edemedim..

sadece 1 kere kullandım(onada kullanmak denirse üzerimede 2 saat bile kalmadı) şimdi napsam bilmiyorum 2.el bi sitede satışa çıkarıcam sanırım :((

3 yıl önce sipariş etmiştim.2 tane geldi.çok memnunum.hatta ikisini de eskittim.yeniden sipariş vereceğim.korse kaymıyor,askıları var.hava alıyor,terletmiyor.inanılmaz şekilde toparlıyor.içinizde korse yokmuş gibi kendinizi rahat hissettiriyor.
tavsye ederim.

bende almayı düşünüyorum 6 kilo fazlam var toplasın yeter hangisi orjinal bunun gitti gidiyordan baktım bisürü var ucuzlara güvenmemk mi lazım bilgisi olan varsa yazarsa sevimirim

tv24 shop muydu,telemerket miydi.tam hatırlayamadım.internet sitesinden de alabilirsiz.
ben televizyondan sipariş vermiştim.
hepsi burada da vardı galiba.o site de çok güvenilir.

top shoptaki orijinal ve askıları yok bu korsenin göğüs altında bitiyor kalınca bi bant var yapışıyor tenine..herkesin kendi seçimi tabi...bahsedilen askılı olan farkli bi ürün kanımca..

Back