Slim n lift comfort korse kullanan var m?

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
slim n lift comfort korse kullanan var mı? arkdaslar..Şeniz

yorumlarınızı deneyımlerinizi paylasırsanız sevinirim.şakkıdı

temmuzda düğünum var. gelinliğin içinden göbeğim fırlamasın ne kadar zayıflsamda düzelmiyor öf ö:ecrin_bebek:ff yardım:.

merhaba soruna cevap alamamışsın ama,düğünün olmuştur,en azından sen kullandıysan memnun kalıp kalmadığını yazarsan sevinirim;)

Ablam aldı memnun kaldık çok güzel bir kumaşı var ve gerçekten bayağı toplarlıyor ama şunu diyim şiparişle birlikte mezura fln da geliyo istememene rağmen ona göre onu da kakalıyolar

başka kimse kullanmamışmı ya..bende istiyorum..doğum sonrası göbişim için..badilerle falan o göbek fırlıyo ya sinir oluyorum.kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

bende siparis verdim 2 tanesini cok ucuza aldim ayri yariya ama satan kisiyle konustum zayiflatmaya bdie toparlamaya yariyormus bide ben kulanamdan once zayigflama kremi surcem onu giycem yanliz suan emzikliyim ya suremem insallah daha sonra ama insallah odur cunku adi normal zayiflatma korsesi yaziyrodu ama bir kadin da satiyordu ayniydi sanki resmi herseyi bende tam bilmiyorum insallah dogru almisimdir

valla tev'cim bisey diyimmi bunlar cok ise yariyor diye cok kisiden duydum bol haraketle azimle ben eminim inceltiyor ama alip takip hic bisey yapmadan oturunca bana gore hic birsey inceltmezkaydirigubbakcemile5 benim spariste gelmedi beklemedeyim..

Arkadasımın annesi parafınlı korse kullanmış ve dıyetle beraber 18 kılo verdı bı gordum masallah genc kız gıbı olmuş

inceltmesi uzun vadede olacak şey ama benim şimdi biraz da toparlanmaya ihtiyacım var.. doğum sonrası çok sarktı göbeğim çünkü :( siparişin geldikten sonra kumaşı ve toparlayıp toparlamadığı hakkında cevaplarını bekliyorum...

yeşildiyar o parafinli korsenin markası nedir acaba? birde ne kadar zamanda verdi 18 kiloyu?

slim n lift comfort korse kullanan var mı? arkdaslar..Şeniz

yorumlarınızı deneyımlerinizi paylasırsanız sevinirim.şakkıdı

temmuzda düğünum var. gelinliğin içinden göbeğim fırlamasın ne kadar zayıflsamda düzelmiyor öf ö:ecrin_bebek:ff yardım:.

Ben kullandım ama hoşuma gitmedi öyle güzel toparlamıyor. Bir siteden almıştım sahte de olabilir Benimkinin alt kısmı kesik çok ilginç (herhalde tuvalet ihtiyacını görmek için) diğer korseler gibi değil.Ben tavsiye etmiyorum ancak sitesinden alan arkadaşlar varsa onlarda yorum yaparsalar belki daha iyi olur

Back