Merhaba arkadaşlar.4-5 senedir kullandığım protezlerimden artık kurtulmak istiyorum.Görüntü olarak sıkıntı yok,güzel.Hatta bir çoğumuzun isteyip de istediği gibi olmadığı bir görüntüde ama gel gelelim ki herşey görüntü demek değilmiş.Sağlık en önemlisi.Bekarken taktırdım ve şimdi evliyim,çocuk düşünüyorum.Göğsüm protezle dolu,yatar konumdayken doğal bir göğüs yumuşaklığında değil,sert, bir de içi süt dolunca düşünemiyorum.Bilgisi olan paylaşsın lütfen...
Kas altından,275 cc,yuvarlak protez konuldu.Doktorum onu koymak için bir cep hazırladığını söylemişti.Bu cep hazırlama nasıl oluyor,ne anlama geliyor? Protezleri çıkartttığımda gösğüm nasıl bir şekil alır?Tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.Çok merak ediyorum.Çevremde bu durumda birileri yok,sadece medyadan duyduklarım var işte,çıkartan ünlüler,çıkarttıktan sonra hafiflediklerini söylüyorlar,memnun olduklarını söylüyorlar.Ama deformeden söz eden yok???
Kas altından,275 cc,yuvarlak protez konuldu.Doktorum onu koymak için bir cep hazırladığını söylemişti.Bu cep hazırlama nasıl oluyor,ne anlama geliyor? Protezleri çıkartttığımda gösğüm nasıl bir şekil alır?Tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın.Çok merak ediyorum.Çevremde bu durumda birileri yok,sadece medyadan duyduklarım var işte,çıkartan ünlüler,çıkarttıktan sonra hafiflediklerini söylüyorlar,memnun olduklarını söylüyorlar.Ama deformeden söz eden yok???