• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slikonlara alisma sureci

Ya bide hala acıması normalmi hala sanki göğüslerimde süt varmış gibi sisiyorlar ve aciyorlar gece düzgün uyuyamiyorum

1 ayın sonuna kadar yaşadığın herşey çok normal sakın sıkıntıya sokma kendini bunaltma. Kendi kendini dinlediğin sürece hep birşeyler üretirsin. Hiç takılma onlara :) Ben öyle yaptım her gün açıp bakmadım 3 4 haftada bi açıp baktım ve inanılmaz değiştiklerine tanık oldum. Hergün baksaydım komplekse girerdim. Geçmiş olsun herşey düzelecek merak etmeyin. Protez boyunuzda iyi öyle büyük falan değil şuan ödem dolular. Ödem atılıp prozlerin üst lobu alta bırakınca kendini aynada hayran hayran izleyeceksiniz memelerinizi.. :KK66:

Tabi sunuda söyleyeyim benim durumumda olanlar için bence silikon yaptırmayın daha sonra çoook pişman oluyorsunuz yeniden tekrarlar sa diye oyüzden hiç kafanızı agritmayin

275 cc cok buyuk degil canim, benimkiler 345cc 170cm boyundayim 58-60 kilo civari. Rahat ol sen, sisliklerin var daha cok degisecek o gogusler guzel mutlu gunlerin olacak eminim.
ne güzel konuşuyosunuz, ne güzel umut veriyosunuz yaa :) vallahi heveslendim.. :) 345 de bayağı ideal olmalı.. fotoları görebiliyo muyuz?

Back
X