Ben sleppyi yenidoğan dan beri kullanıyorum hiç sorun yaşamadım pişik kremi nedir bilmiyoruz bu yüzden başka bez arayışına hiç girmedim ama ucuz diye A101den aldığımla diğer marketten aldığım arasında bariz fark var şimdiye kadar bebeğimin cildine hiçbirşey yapmayan bez bi anda neden pişik yapsın hemde A101den aldığım bu garip bir durumOlabilir daha uygun fiyataysa bi tik dusuk kalite uretiyo olabilirler. Mesela penti de calisan arkadasim var bim 101 coraplarini pentinin fabrikasina urettiriyomus ama dedginiz gibi kalitesi dusuk istiyolarmis ki ucuza satabilsinler.Ben prima ve sleepy donusumlu kullaniyorum 4+ herhangi bi sorun yasamadim. Ebebekten almistim. Ikisi arasinda daglar kadar fark var sleepy suyla dokunmus falan diyolar ama prima yumusacik farki farketmemek mumkun degil ama pahali tabiki. Bimin kendi markasini kullanan cok merak ediyorum onu da.
Aslında bu durum bebeğin cildine göre değişiyor sanırım ben yenidoğan dan beri kullanıyorum pişik kremi nedir bilmiyoruz bana görede çok kaliteli bir bez hemde birçok bezden biraz daha uygun fiyatlı olmasına rağmen beni şaşırtan durum A101den alınanla başka marketten alınan arasında bariz fark olması A101den alınan sleppy bezin pişik yapıp başka marketten aldığımın yapmaması garipBen birdefa baby me bulamadığım için sleppy aldım 2 3.kullanımda aşırı pişik yaptı.Bence çok kalitesiz
bende yeni sipariş ettim ay olmaz inşallah öyle birşey daha elime ulaşmadı..A101 e uygun fiyata sleppy bebek bezi gelmiş kaçırmayalım alalım dedik 4+ kullanıyoruz A101de o numara yok ama hadi 4 te olur dedik aldık evdeki 4+ ları sonra kullanayım önce A101den alınanı kullanayım dedim biraz farklı geldi daha ince 2-3 gün kullandım ki ne olsun bebeğimin poposu pişik ama bezin sıvıyı emen kısmında değil pişik burasının dışında kalan yerlere denk gelen derisinde hemen 4+ yı inceledim aralarında ne fark var diye çok uzun zamandır kullanıyorum sleepy hiç pişik yapmadı bi inceledim A101den alınanın kenar kısımları çok naylonlu ne oluyor bi fikri olan varmı sleepy kaliteyimi düşürdü yoksa A101 sleepyle anlaşıp kalitesi düşük bez ürettirip ben ucuza veriyorum ayağına bizimi yiyor
Olabilir daha uygun fiyataysa bi tik dusuk kalite uretiyo olabilirler. Mesela penti de calisan arkadasim var bim 101 coraplarini pentinin fabrikasina urettiriyomus ama dedginiz gibi kalitesi dusuk istiyolarmis ki ucuza satabilsinler.Ben prima ve sleepy donusumlu kullaniyorum 4+ herhangi bi sorun yasamadim. Ebebekten almistim. Ikisi arasinda daglar kadar fark var sleepy suyla dokunmus falan diyolar ama prima yumusacik farki farketmemek mumkun degil ama pahali tabiki. Bimin kendi markasini kullanan cok merak ediyorum onu da.
Cok kullanan var denemekte fayda varben bimin bezini kullanıyorum 4 aydır kuzenim tavsiye etmişti o da 1.5 senedir kullanıyor hiç bir sorun yaşamadık çok da memnunum . deneyebilirsiniz
Benim kardesimde bebegine baslarda primayla basladi ama maddi anlamda yetismek ne mumkun. Sonra sleppye gecti cokta memnun prima gibi hic sorun yasamadik dedi. Tabi dediginiz gibi a101 gibi markate gelen urunler kalite olarak maalesef daha asagida oluyor ki oyle ucuza satiyorlar onlarla sorun yasayan cok var. Bende ilk oglumda bimin bezini kullandim ve asla pisik olmamisti. Kardesimin demesi uzerine bu sefer ikizlerime sleepy baslicam 1 paket 1 numara aldim bile ebebekten bakalim nasip neymis nolucak.A101 e uygun fiyata sleppy bebek bezi gelmiş kaçırmayalım alalım dedik 4+ kullanıyoruz A101de o numara yok ama hadi 4 te olur dedik aldık evdeki 4+ ları sonra kullanayım önce A101den alınanı kullanayım dedim biraz farklı geldi daha ince 2-3 gün kullandım ki ne olsun bebeğimin poposu pişik ama bezin sıvıyı emen kısmında değil pişik burasının dışında kalan yerlere denk gelen derisinde hemen 4+ yı inceledim aralarında ne fark var diye çok uzun zamandır kullanıyorum sleepy hiç pişik yapmadı bi inceledim A101den alınanın kenar kısımları çok naylonlu ne oluyor bi fikri olan varmı sleepy kaliteyimi düşürdü yoksa A101 sleepyle anlaşıp kalitesi düşük bez ürettirip ben ucuza veriyorum ayağına bizimi yiyor
Keşke sadece kalite olsa bende a101den stok yapayım dedimm bugüne kadar çok memnun şekilde kullanıyordumm en son aldığım pakette hepsi yırtık çıktı inanması güç evet kalite vs.bi şekilde idare edilebilir ama yırtık çıkması beni çok şoke ettii belki bir iki hata göz ardı edilebilir ama kaç paketi açtım ve hepsi bu şekilde okadarda stok yaptım üzdüA101 e uygun fiyata sleppy bebek bezi gelmiş kaçırmayalım alalım dedik 4+ kullanıyoruz A101de o numara yok ama hadi 4 te olur dedik aldık evdeki 4+ ları sonra kullanayım önce A101den alınanı kullanayım dedim biraz farklı geldi daha ince 2-3 gün kullandım ki ne olsun bebeğimin poposu pişik ama bezin sıvıyı emen kısmında değil pişik burasının dışında kalan yerlere denk gelen derisinde hemen 4+ yı inceledim aralarında ne fark var diye çok uzun zamandır kullanıyorum sleepy hiç pişik yapmadı bi inceledim A101den alınanın kenar kısımları çok naylonlu ne oluyor bi fikri olan varmı sleepy kaliteyimi düşürdü yoksa A101 sleepyle anlaşıp kalitesi düşük bez ürettirip ben ucuza veriyorum ayağına bizimi yiyor
Bişey diyeyim size iki kızımda da sleepy kullandım ama 7 beden olmayınca carrefour un bezine geçtim kullandığım en kalite bez diyebilirim ne sızma ne akma boşa o kadar para vermişim. Katkısız ürün tanıtan bi sayfada görmüştüm migrosla carrefour u aynı firma üretiyor ve katkısız diye. Aklımda kalmıştı ama bu kadar şahane olduğunu bilseydim hiç başka marka kullanmazdım bu güne kadar.A101 e uygun fiyata sleppy bebek bezi gelmiş kaçırmayalım alalım dedik 4+ kullanıyoruz A101de o numara yok ama hadi 4 te olur dedik aldık evdeki 4+ ları sonra kullanayım önce A101den alınanı kullanayım dedim biraz farklı geldi daha ince 2-3 gün kullandım ki ne olsun bebeğimin poposu pişik ama bezin sıvıyı emen kısmında değil pişik burasının dışında kalan yerlere denk gelen derisinde hemen 4+ yı inceledim aralarında ne fark var diye çok uzun zamandır kullanıyorum sleepy hiç pişik yapmadı bi inceledim A101den alınanın kenar kısımları çok naylonlu ne oluyor bi fikri olan varmı sleepy kaliteyimi düşürdü yoksa A101 sleepyle anlaşıp kalitesi düşük bez ürettirip ben ucuza veriyorum ayağına bizimi yiyor
Ben migros minnies ve bazen bimden jelly alıyorum harikalarBişey diyeyim size iki kızımda da sleepy kullandım ama 7 beden olmayınca carrefour un bezine geçtim kullandığım en kalite bez diyebilirim ne sızma ne akma boşa o kadar para vermişim. Katkısız ürün tanıtan bi sayfada görmüştüm migrosla carrefour u aynı firma üretiyor ve katkısız diye. Aklımda kalmıştı ama bu kadar şahane olduğunu bilseydim hiç başka marka kullanmazdım bu güne kadar.
Kişiden kişiye nasıl bu kadar değişiyor gel de çık işin içindenBen migros minnies ve bazen bimden jelly alıyorum harikalar
Gecen gun gece birden bez Olmadıgını farkedınce sleepy getirdi GETİR uygulaması.
İkı kere yataga sızdı.
Zıbın degıstım yatak degıstım
Ucunxuyu taktım sabah oldu uyandık dolmus tasmıs bıdaha taktım pişik yaptı.
Sakat Bi bez.
Bımden aldıgım jelly veya migrostan aldıgım mınnıesı aksam sekızde Bi takıyorum ertesi sabah coxuk yedı de uyanınca degısıyorum
Ne sızdırma var ne dolma taşma.
Sleepy ne oyle ya. Felaket
Ya inanır mısın bende esıme sey dedım parkta anneler sleepy sleepy diye geziyor. Sabaha kadar on bez degısmıs olmayı saymıyorlar heralde bunlar, boyle daha pahalıya geliyor ay Cok ucuz diye almaya koşarlarken. Fılan demıstım.Kişiden kişiye nasıl bu kadar değişiyor gel de çık işin içindenbende sleepyi akşam 8 takiyorum sabah 6-7 değiştiriyorum gram sızma olmuyor,aylardır bir kere bile olmadı pişik de nedir bilmiyoruz sleepye gectigimizden beri
Şişme oluyor biraz ama aşırı değil bizimki maşallah fazla işediginden o normal ama ne sızma var ne koku. Dediğim gibi kişiden kişiye bu kadar farketmesi çok enteresanYa inanır mısın bende esıme sey dedım parkta anneler sleepy sleepy diye geziyor. Sabaha kadar on bez degısmıs olmayı saymıyorlar heralde bunlar, boyle daha pahalıya geliyor ay Cok ucuz diye almaya koşarlarken. Fılan demıstım.
Yani bayagı bayagı sızma akma kokma şişme tasma hıc bısey olmadan sabaha kadar tek sleepy oluyor sizde? Cok şaşkınım gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?