• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sleepy bebek bezi kullananlar buraya!!!!!!!

Ben migros minnies ve bazen bimden jelly alıyorum harikalar
Gecen gun gece birden bez Olmadıgını farkedınce sleepy getirdi GETİR uygulaması.

İkı kere yataga sızdı.
Zıbın degıstım yatak degıstım
Ucunxuyu taktım sabah oldu uyandık dolmus tasmıs bıdaha taktım pişik yaptı.
Sakat Bi bez.

Bımden aldıgım jelly veya migrostan aldıgım mınnıesı aksam sekızde Bi takıyorum ertesi sabah coxuk yedı de uyanınca degısıyorum
Ne sızdırma var ne dolma taşma.

Sleepy ne oyle ya. Felaket
Jelly de katkı maddesi ve parfüm var diye biliyorum ama minies ve carrefour bezi katkı açısından da gönül rahatlığıyla kullanabiliriz bence. Sleepy de ben de öyleydim sabah ilk iş çocuğun üzerini değiştiriyordum tekrar çiş yapmadan dert çekmişim aynısı molfix de de olmuştu sleepye geçmiştim eh biraz daha iyi demiştim de daha iyisi varmış🙈

Kişiden kişiye nasıl bu kadar değişiyor gel de çık işin içinden 😂 bende sleepyi akşam 8 takiyorum sabah 6-7 değiştiriyorum gram sızma olmuyor,aylardır bir kere bile olmadı 🤷 pişik de nedir bilmiyoruz sleepye gectigimizden beri
Bende doğduğundan beri sleppy kullanıyorum 1.5 yaşında kızım ve çok memnunun hiç sızma olmadı. Bide marketlerde pahalıya geliyor netten alıyorum daha uygun oluyor. Benim kızda olurda geç açarsam altını pişik olur o da benim suçum yani bezden kaynaklı pişik olmadı aynı şekilde

Jelly de katkı maddesi ve parfüm var diye biliyorum ama minies ve carrefour bezi katkı açısından da gönül rahatlığıyla kullanabiliriz bence. Sleepy de ben de öyleydim sabah ilk iş çocuğun üzerini değiştiriyordum tekrar çiş yapmadan dert çekmişim aynısı molfix de de olmuştu sleepye geçmiştim eh biraz daha iyi demiştim de daha iyisi varmış🙈
İlk dogdu prımayla basladık.pişik oldu
Molfıx e gectık
Aşırı pişik oldu
Minnies aldık o gun bu gundur sleepy

Birisi baby turco getırdı bebek gormeye
Birisi evy baby
Onları kullanmadım
Gecen ayda jelly denedik, mücbir Bi sebepten oldu tabi ama begendım valla.
Minnies ıcerıgı sebebiyle de artı, haklısın🤩

Minies i bir kez dışarıdayken yanımıza bez almamıştık marketten mecbur kaldım aldım, bebeğim çiş yapınca o kadar kötü koku yaptı ki ,geri kalanı hiç kullanmadım.

Minies i bir kez dışarıdayken yanımıza bez almamıştık marketten mecbur kaldım aldım, bebeğim çiş yapınca o kadar kötü koku yaptı ki ,geri kalanı hiç kullanmadım.
Benim hiç öyle bi sorunum olmadı açıkçası hatta 3 yaşına yaklaştı benimki her şeyi yiyor çişi kakası da artık büyük çocuk gibi ama hiç öyle kötü koku almadım aksine kokusuz bir bez.

A101 e uygun fiyata sleppy bebek bezi gelmiş kaçırmayalım alalım dedik 4+ kullanıyoruz A101de o numara yok ama hadi 4 te olur dedik aldık evdeki 4+ ları sonra kullanayım önce A101den alınanı kullanayım dedim biraz farklı geldi daha ince 2-3 gün kullandım ki ne olsun bebeğimin poposu pişik ama bezin sıvıyı emen kısmında değil pişik burasının dışında kalan yerlere denk gelen derisinde hemen 4+ yı inceledim aralarında ne fark var diye çok uzun zamandır kullanıyorum sleepy hiç pişik yapmadı bi inceledim A101den alınanın kenar kısımları çok naylonlu ne oluyor bi fikri olan varmı sleepy kaliteyimi düşürdü yoksa A101 sleepyle anlaşıp kalitesi düşük bez ürettirip ben ucuza veriyorum ayağına bizimi yiyor
Hayır o + büyüklüğü değil plus oluşu yani daha üst segment olduğunu gösteren bir + boyut ile alakası yok.
Sleepy ile sleepy + arasındaki fark konfor farkıdır.

Back