Sleepy bebek bezi kullananlar buraya!!!!!!!

Jelly de katkı maddesi ve parfüm var diye biliyorum ama minies ve carrefour bezi katkı açısından da gönül rahatlığıyla kullanabiliriz bence. Sleepy de ben de öyleydim sabah ilk iş çocuğun üzerini değiştiriyordum tekrar çiş yapmadan dert çekmişim aynısı molfix de de olmuştu sleepye geçmiştim eh biraz daha iyi demiştim de daha iyisi varmış

Bende doğduğundan beri sleppy kullanıyorum 1.5 yaşında kızım ve çok memnunun hiç sızma olmadı. Bide marketlerde pahalıya geliyor netten alıyorum daha uygun oluyor. Benim kızda olurda geç açarsam altını pişik olur o da benim suçum yani bezden kaynaklı pişik olmadı aynı şekilde

İlk dogdu prımayla basladık.pişik oldu
Molfıx e gectık
Aşırı pişik oldu
Minnies aldık o gun bu gundur sleepy

Birisi baby turco getırdı bebek gormeye
Birisi evy baby
Onları kullanmadım
Gecen ayda jelly denedik, mücbir Bi sebepten oldu tabi ama begendım valla.
Minnies ıcerıgı sebebiyle de artı, haklısın

Minies i bir kez dışarıdayken yanımıza bez almamıştık marketten mecbur kaldım aldım, bebeğim çiş yapınca o kadar kötü koku yaptı ki ,geri kalanı hiç kullanmadım.

Minies i bir kez dışarıdayken yanımıza bez almamıştık marketten mecbur kaldım aldım, bebeğim çiş yapınca o kadar kötü koku yaptı ki ,geri kalanı hiç kullanmadım.
Benim hiç öyle bi sorunum olmadı açıkçası hatta 3 yaşına yaklaştı benimki her şeyi yiyor çişi kakası da artık büyük çocuk gibi ama hiç öyle kötü koku almadım aksine kokusuz bir bez.

Hayır o + büyüklüğü değil plus oluşu yani daha üst segment olduğunu gösteren bir + boyut ile alakası yok.
Sleepy ile sleepy + arasındaki fark konfor farkıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…