Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor ismi söylemek yasakmı blmiyorum ama..merak ettim..Prof.Dr.Orhan Aral'ın hastası varmı acaba!!
Çok teşekkür ederim royall. Eğer sakıncası yoksa verebilirsen sevinirim. Ben farkedeli yaklaşık 5 yıl oldu. Daha önce bileklerimdeki ağrıyı meslek hastalığı diye dikkate almayıp ergonomik klavyeler kullanarak (bilgisayar programcılığı yapıyordum) çözmeye çalıştım. Kısacası bende olayın ne zaman başladığını bilmiyorum. Doktorlarla da hiç aram yoktur ne yazıkki. Fakat ikinci çocuğumun doğumundan sonra çok şiddetli ağrılarım ve direnç zayıflıklarım oldu. Marmaranın doçentlerinden Şule hanıma gitmiştim. Ve böylece başladı.Fakat doktor bunun tedavisi yok. İlaç sadece ilerlemesini engelleyecek dediği için ben de 1-2 yıl dan sonra tedaviyi de kontrolleri de bıraktım. Ama tavsiye(lerinizi)ni kulak arkası etmeyeceğim. Çünkü 6 -7 aydır ayak bileklerim de oldukça kötü. Quensyl kullanımı gözlerinde sorun yarattımı? Hepinize sevgilerimle...
ben uzun süreden beri quensly kullanamıyorum görme kaybımdan dolayı ,doktorunuz doğru sölemiş ama bu tedavinizi bırakmanıza engel bişey değil ki mutlaka yeniden tedaviye başlamanız gerekir..
çapa tıp fakültesi tel: 02124142000
romatoloji sekreterliği:33027
bu numaraları aradığınızda size yardımcı olacaklardır ...
Çok teşekkür ederim royall. Çok güçlüsün. Bu gücün seni hiçbir zaman terketmesin.
merhabalar yasmin hoşgeldin aramıza:)tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindim ilaç kullanmaman da çok güzel umarım bizlerde senin gibi ilaçlara veda ederiz:)[/QUOT
hoş bulduk, hepinize teşekkürler.. inşallah sizde ilaçsız günlere doğru yol alırsınız..
royall merhaba, senin adına çok sevindim.. umarım tamamen bırakırsın ilaçlarını.. sevgiler
Arkadaşlar Merhaba uzun zamandır siteye giremiyordum bu yüzden biraz sizlerden uzak kaldım kadınlar kulübünün arama motorundan bir türlü ulaşılmıyordu.neyse bir şekilde hallettim.Bu arada benimde gene doktor işlerim devam ediyor.biliyorsunuz teşhisimin geç konması ve buna bağlı bir çok sağlık sorunuyla gidip gelmeler devam ediyor gecen hafta marmarada doktoruma gittim orda sle ile ilgiili azda olsa şüpheli bakılıyordu.tabi bende azda olsa ümitliydim ama sle kesinlik kazandı onun dışında birde hani bu omzumdaki geçmeyen kitler onlar içinde pamir bey dermayolojiye gönderdi sanırım başka bir rahatsızlık var orda, 24 haziranda cilt tutulumuda çıkmıştı biliyorsunuz.bu arada ben böbreklerimden de rahatsızlandım pazartesi gecesi numune hastanesindeydim şiddetli böbrek ağrım yüzünden,orda kan ve idrar tahlilleri yapıldı numunenin doktoru sle ağrıları olabileceğini söyledi.salıda romatolojide randevum vardı ordaki doktoruma gösterdim böbreklerim protein kacırıyormuş onu söylediler.Şimdi pazar sabahından pazartesi sabahına kadar 24 saatlik idrar biriktiricem bu arada böbrek ağrım geçmiyor tabi.aranızda böbreklerinde protein kaçagı olan varmı bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.çünkü netten yaptığım araştırmalar böbrek tutulumu ve böbrek yetmezliği gibi gözüküyor.Evham yapmamaya calışıyorum.bilgi verirseniz sevinirim.hepiniz kendinize iyi bakın her şey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın
kızlar dün kontrollerim çok güzel geçti prednol 2mg düşürüldü tahlillerimin
hepsi ii çıktı uzun zamandır böle mutlu hissetmemiştim kendimi sevgilerimle.....
....venditaa nerelerdesinnnn özlettin kendiniii arkadaşım....