- 5 Ağustos 2008
- 47
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eftelya hocam,birşey daha soracağım;kullandığınız ilaçları yazabilir misiniz bir mahsuru yoksa.hakikaten merak ettim.geçen gün de bahsetmiştiniz biraz,bazı tedaviler uygulanmış.makale konusu olmuşsunuz.tabi bahsetmek isterseniz:))
sudeyil merhaba biliyorsundur sle her hasta için farklı tedavide öyle ama ilaçları yazayım quensyl folbiol imuneks üribas emthexate bunlar rutin kullandığım ilaçlar geçen yıl iki ay fakrlı bir tedavi gördüm farklı bir diyet uyguladım şimdi sadece 2mg deltacortril ve haftada 7.5 mg emhexate kullanıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum kendine iyi bak hoşcakal
sevgili spinoza herkesin fikri kendisini ilgilendirir sen sakın başkaları için kendini üzme ve şu anvirzeli nasıl bulurum bana yardım et ve lütfen insanların sağlığı için yardımı olabilecek birşeyler bilen herkes birkaç kendini bilmez yüzünden bu kutsal amaçtan vazgeçmesin..hep kötülewr mi kazanacak*.....klava:
kızlar yarın em-ar larım ile birlikte çapa da ortopedi toplantısına katılacam umarım fazla sorun yoktur inşlh ii haberlerde dönerim:)
kızlar yarın em-ar larım ile birlikte çapa da ortopedi toplantısına katılacam umarım fazla sorun yoktur inşlh ii haberlerde dönerim:)
çok geçmiş olsun arkadaşım.inşallah nakil olmaya gerek duymadan iyileşirsin.karaciğer hastalığın lupustan mı kaynaklandı????Otoimmun hepatit mi? Yoksa kullandığın ilaclara bağlı toksik hepatit mi?
Çok teşekkür ederim.Cevabım biraz geç kaldı ama bugünlerde fazla foruma giremiyorum kusura bakmayın.Şu an siroz devresindeyim iyileşmek zor olacak ama dediğin gibi lupustan kaynaklanan otoimmün hepatit.
sevgili sle daşlarım:) dün malesef ki hiç bir yol alamadık çünkü yeni bir diz grafisi filmi istediler 2 hafta sonra tekrar gidecem zaten 8 eylül de de romatoloji kontrolüm var yakınsa tası-taragı toplayıp istanbula yerleşecem bu gidişle:))))
perfectly arkadaşım ben 12 seneden beri çapa ya gidiyorum oradaki doktorlarımın hepsi çok iyiler prof.AHMET Bey,prof:MURAT bey,doç. SEVİL hn ,istersen burada çapa nın telinin ve sekreterlik numarasını yazabilirim sana,sakınn ama sakınn ihmal etmee arkadaşım çok geçmiş olsun sevgilerimle...
kendinize ,umudlarınıza ii bakın...