- 12 Eylül 2011
- 445
- 275
Belki de o zman ben İmuran yüzünden düşük yaptım. Ama neyse artık peşine düşmenin bi anlamı yok.
Evet canım Şırnak a geldik. Ekmegimiz buralara geldi yapacak bi şey yok. Havası falan çok güzel bi yandan da. Ya Lupus la ilgili allah korusun bi sorun olursa burda havaalanı var direk istanbul a Cerrahpaşa ya giderim. Ama hamile kalSam nasıl olur nasıl geçer bilmiyorum. İnşAllah allah in izniyle sakin bi hamilelik geçiririm.
Valla iyi olursan kendini iyi hissedersen ara verme ikinci çocuğunu da yap derim. Bir de biz çok ilaç kullanıyoruz hani erken menopoz ihtimali yüksek. Hazır iyiyken yap bence. Tabi bu CRP yi kontrol altına al önce. Allah tan başka organların etkilenmemiş canım. Hazır iyiyken yap çocuğu canım. Bi kız kardeş gelsin oğluşuna
Aynen cnm pesine dusmenin bi anlamı yok Allah nasip etmemis demekki o zmn simdi ins nasip olur
Biz de istiyoruz ikinciyi dedigin gibi ben kendimden korkuyorum bidaha hic olmazsa diye yada hastalik ilerlermi diye ama tek bakiyorum bebegime nasil ikinciyle basederim bilmiyorum kafam karisik hele bi duzeleyim biraz ona gote bakicaz artik olursa tabi hayirlisi