- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
Bende ağrı vs yaşamadım. Esasen çok vücudunu dinleyen biri de değilim. Polikistik over var bende. Bir de alerjik astım. Başka bir problemim yoktu. 3 yıla yakındır bebek istiyorduk. Şükür nasip oldu bu sefer de böyle bir problemle karşılaştım. Yine de bir problem olmadan bulunması bizim için bir artı sanırım.Iki senedir devamli ilaç kullaniyorum her ay kontrole gidiyorum ilac kullanmazken sıkıntı yasamistim simdi iyiyim cok sukur ins bigun bu ilaclara da gerek kalmaz diye dua ediyorum benim hic bobrek sorunum olmadi en cok eklem agrisi yaşadım tabi bundan sonra olmuycak anlamina gelmiyor ama bu hastaliga alismaktan baska caremiz yok rabbim herkese sifa versin
Böbrekte problemim yokmuş. Salı günü diğer testlerim sonuclanacak. Lupus un sle veya DSL olduğunu nasıl ayırt ediyorlar? Bilgin var mı? Bendeki problemler sadece cilt üzerine yogunlasmis gözüküyor şu an için. Ilk günler kendimi çok kötü hissediyordum. Dünden beri iyiyim. Bebeğimi de üzmek istemiyorum. Akşam 5.5 ta da ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel şeyler duyarım. Buradaki yazıları okumak ve yazışmak bana çok iyi geldi. Çok teşekkür ederim.